Memecoin Bonk, Pepe’yi solladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana ağının köpek temalı memecoin’i Bonk (BONK), 8 Aralık tarihinde Pepe’yi geride bırakarak, piyasa değerine göre üçüncü en büyük memecoin haline geldi.

CoinGecko verilerine göre Bonk, geçtiğimiz ay içinde yüzde 370 artış göstererek 762 milyon dolarlık piyasa değerine ulaştı. Bonk, Pepe’nin 675 milyon dolarlık piyasa değerini geride bıraktı. 

Yatırımcıların Solana ekosistemindeki yeni trendden faydalanmak için yoğun ilgi göstermesiyle BONK, son 30 günde 0,0000028 dolardan 0,000012 dolara yükseldi. 

Bonk fiyatı geçtiğimiz ay yüzde 370 artış gösterdi. Kaynak CoinGecko  

Bonk, hızlı fiyat artışıyla aynı zaman diliminde yüzde 20 ve yüzde 35 artış kaydeden Shiba Inu ve Dogecoin gibi köklü memecoinleri de geride bıraktı. 

Bonk, sırasıyla 6 milyar dolar ve 14,4 milyar dolar piyasa değerine sahip DOGE ve SHIB’in ardından üçüncü en büyük memecoin haline geldi.

Bonk fiyatındaki yükseliş, Binance ve KuCoin gibi merkezi borsalardaki listelenmeler de dahil olmak üzere çeşitli faktörlere bağlanabilir. Ek olarak, vadeli işlem verileri de geçtiğimiz ay açık pozisyonlarda büyük bir artış olduğunu gösteriyor. Bu durum, traderların yüksek hacimlerde Bonk türevleri alıp satarak volatiliteyi artırdığı anlamına geliyor. 

29 Aralık 2022’de piyasaya sürülen BONK, ayı piyasası koşullarına rağmen işlem gördüğü ilk hafta içinde yüzde 3.766’lık büyük bir yükseliş yaşamıştı. 5 Ocak tarihinden sonra düşmeye başlayan Bonk fiyatı, yılın büyük bir bölümünde tüm zamanların en düşük seviyesine yakın seyretmişti.

21 Ekim 2023’te toparlanmaya başlayan Bonk, bu tarihten itibaren yüzde 6215 değer kazanarak son üç ayın en iyi performans gösteren memecoin’i oldu.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Memecoin Bonk, Pepe’yi solladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!