Balina Satışı Altcoin Fiyatında Düşüş Getirdi: 2 Yeni Kripto Para Alımı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para balinasının bir altcoin özelinde yaptığı yüklü satış fiyatta düşüş yaratırken ardından gelen 2 farklı alım işlemi ise dikkatlerden kaçmadı.

Luggis.eth isimli bir kripto para balinası kısa süre önce yaklaşık 1 milyon dolar değerindeki altcoin alım-satımıyla gündeme geldi. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 10 Aralık günü harekete geçen luggis.eth, kripto para borsası Binance aracılığıyla 1,08 milyon dolar değerinde 10 bin ILV sattı.

Yüklü satışın etkisiyle ILV kısa sürede %4 değer kaybetti. Fakat balinanın işlemleri bununla sınırlı kalmadı. Luggis.eth satış işleminden yaklaşık 1 saat sonra Binance’den 425 bin dolar değerinde 300 Maker (MKR) ve 620 bin dolar değerinde 154.595 Synthetix Network’ü (SNX) kendi cüzdanına çekti.

Yapılan bu işlemlerden balinanın önümüzdeki süreçte MKR ve SNX’de daha yüksek bir potansiyel gördüğü ve bu nedenle yatırımını bu yöne çektiği yorumu çıkarıldı.

CoinGecko verilerine göre ILV son 24 saat içerisinde %11 değer kaybederek 99,83 dolara gerilerken MKR %5 düşüşle 1.345 dolara ve SNX %5 yükselişle 4,28 dolara geldi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balina Satışı Altcoin Fiyatında Düşüş Getirdi: 2 Yeni Kripto Para Alımı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!