Ark Invest Son 6 Ayın En Büyüğü Olan 50 Milyon Dolarlık Satış Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cathie Wood’un yatırım şirketi Ark Invest, Coinbase (COIN) ve Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) hissesi satmaya tüm hızıyla devam ediyor.

Ark Invest geçen haftaki satışlarının ardından bir kez daha Coinbase hisseleri için harekete geçti. Şirket tarafından yapılan son açıklamada 8 Aralık Cuma günü Fintech Innovation ETF aracılığıyla 49,2 milyon dolar değerinde 335.860 Coinbase hissesi satıldığına yer verildi.

Bu satış şirketin temmuz ayından bu yana tek kalemde gerçekleştirdiği en büyük satış işlemi olarak kayıtlara geçti. Son satışla birlikte Ark Invest geçen hafta içerisinde 100 milyon dolar değerinde COIN satmış oldu.

Ark ayrıca 8 Aralık günü Grayscale Bitcoin Trust hissesi de sattı. Verilere göre şirket,  3,7 milyon dolar değerinde 102.672 adet hisseyi elden çıkardı.

Şirketin kuralları gereğe her ürün için portföyünde %10’luk bir dilim ayrılsa da COIN özelindeki yaşanan son yükselişlerin ardından hissenin portföydeki payı %10’u geçti. Ark Investin bu oranı dengelemek için satış yaptığı düşünülüyor. Son satışlarla rağmen COIN, ARKK ve New Generation ETF’nin (ARKW) %11’inden fazlasını ve Fintech Innovation ETF’nin (ARKF) %13’ünden fazlasını oluşturuyor.

COIN hisseleri son 2 ay içerisinde yaklaşık %88 yükseldi. Bu yükselişin başlıca sebepleri kripto para piyasasında seyreden genel olumlu hava ve spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurularının ABD tarafından onaylanacağına yönelik artan beklenti oldu.

TradingView verilerine göre COIN hissesi yazım esnasında 146 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ark Invest Son 6 Ayın En Büyüğü Olan 50 Milyon Dolarlık Satış Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!