Trader Elon Musk’ın Yapay Zekasından Esinlenen Meme Coin’de Nasıl 61x Yaptı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir trader adını Elon Musk’ın yapay zeka modeli Grok’tan alan altcoin’de kısa sürede 2,5 milyon dolar kar etti.

On-chain analiz platformu Lookonchain 8 Aralık tarihinde yaptığı paylaşımda, bir traderın Grok (GROK) adlı kripto paradan 1 ay içerisinde %6.100 kar ederek 2,5 milyon dolar kazandığını belirtti.

Traderın oldukça şanslı olduğu söylenirken GROK’un işleme açılmasından 3 dakika sonra çok düşük bir fiyatla alım yaptığı vurgulandı. Trader, başlangıçta 12 saatten kısa bir süre içerisinde 140x kar elde etmişti ve daha sonra yine de alım yaptı.

Daha sonra trader, GROK’un kripto para borsası Gate.io’da listelenmesiyle birlikte kar almak amacıyla borsaya transfer yapmaya başladı.

Toplamda 154 milyon GROK için 42 bin dolar değerinde 21,24 ETH harcayan trader, daha sonra 11,88 milyonluk kısmını merkeziyetsiz bir borsadan sattı ve 72 milyon GROK’u Gate.io’ya gönderdi.

Traderın mevcut durumda elinde 1,16 milyon dolar değerinde 70 milyon GROK bulunuyor ve toplam gerçekleşmemiş karı 2,5 milyon dolar.

CoinGecko verilerine göre GROK, son 24 saatte %7 düşüşle yazım esnasında 0,0146 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Trader Elon Musk’ın Yapay Zekasından Esinlenen Meme Coin’de Nasıl 61x Yaptı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!