Solana’nın Web3 Telefonu Saga Beklentileri Karşılamadı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana (SOL) kurucusu Anatoly Yakovenko, piyasaya sürülen Solana Saga telefonun istenilen miktarda satış miktarına ulaşamadığını söyledi.

Anatoly Yakovenko UnchainedCrypto tarafından organize edilen bir yayında, Solana Saga isimli mobil telefon hakkında konuştu.

Yakovenko bu noktaya kadar istedikleri performansı alamadıklarını açıklarken satışların 2.200 adet ile sınırlı kaldığını belirtti. Mobil telefon 8 Mayıs 2023 tarihinde piyasaya sürülmüştü.

Sınırlı satış yüzünden Saga’nın belirsiz bir geleceği olduğunu söyleyen kurucu, çekirdek bir kullanıcı tabanı oluşturmak için 25.000 ila 50.000 adet gibi daha yüksek satışlara ihtiyaç duyulduğunu ifade etti:

Bir iPhone kullanıcısının ikincil bir cihaz olarak kullanabileceği çok daha ucuz bir versiyon olan akıllı cüzdan için bir yer olup olmadığına karar vermeliyiz. Bunun 50.000 adet satmak için yeterince zorlayıcı bir şey olup olmadığına dair bir ton sinyal görmedik. Bence faaliyetlerin sürdürülmesi ve geliştiricilerin teşvik edilmesi için 25.000 ila 50.000 telefon satışı gerekiyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana’nın Web3 Telefonu Saga Beklentileri Karşılamadı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!