SEC ve Finans Devleri Bitcoin ETF Başvuruları İçin Son Rötuşları Yapıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurularına ilişkin süreçte önemli teknik ayrıntılar aşamasına kadar gelindi.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) masasında BlackRock ve Fidelity gibi finans devleri de dahil olmak üzere 13 farklı spot Bitcoin ETF başvurusu bulunuyor. SEC şimdiye kadar başvurulara ilişkin kararını 2024 yılına ertelemeyi tercih etse de süreç işlemeye devam ediyor.

Reuters tarafından sunulan ve anonim kişilere dayandırılan haberde, SEC ve spot Bitcoin ETF başvurusu yapan şirketler arasındaki sürecin “teknik ayrıntılara” kadar ilerlediğine yer verildi.

Konuya aşina anonim kişiler düzenleyici kurum ve ETF başvurusunda bulunan şirketler arasındaki iletişimin kripto paraların nasıl saklanacağına ilişkin detaylar, itfa mekanizmaları ve yatırımcı risk açıklamalarına kadar ilerledi.

Bu durum görüşmelerin devam ettiği ve sürecin pozitif ilerlediği şeklinde yorumlanırken SEC’nin yakın zamanda ETF başvurularını onaylayabileceği düşünülüyor.

Öte yandan deneyimli ETF analistlerine göre SEC 2024 yılı Ocak ayında %90 ihtimalle söz konusu ETF’ler için toplu bir onay verecek.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC ve Finans Devleri Bitcoin ETF Başvuruları İçin Son Rötuşları Yapıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!