Satoshi Döneminden Kalma Bitcoin Madencisi Harekete Geçti: 43 Milyon Dolar Gönderdi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in ilk dönemlerinde madencilik yapan birisi, uzun bir aradan sonra bu hafta yeniden işlem yapmaya başladı.

Blockchain analiz firması CryptoQuant tarafından tespit edilen hareketliliğe göre eski bir Bitcoin madencisi, 4 Aralık’ta alım satım platformlarına ve saklama kuruluşlarına 1.000’den fazla BTC gönderdi.

Bu tokenlar bundan en son on üç yıl önce, Ağustos-Kasım 2010 tarihlerinde hareket ettirilmiş ve o dönemde yaklaşık 100 dolarlık blok ödülü olarak alınmıştı.

35BRV3y2tEJNCHbmVtAe3kXNckYgu8X7av kodlu adres, 999,9 Bitcoin aldıktan kısa süre sonra bunları birkaç farklı adrese dağıtmaya başladı.

Bunun gibi “Satoshi döneminden” kalma Bitcoinlere nadir rastlanıyor. Bitcoin’in kurucusu Satoshi Nakamoto, 2009-2011 yılları arasında forumlarda aktif olarak yazıyordu.

CryptoQuant analistleri, “Bu erken dönem madencisinin 1.000 Bitcoin’i bir OTC’ye ya da saklama kuruluşuna göndererek sattığını speküle ediyoruz. İşlemi teslim alan adresin işlem hareketlilikleri sebebiyle Bitcoinlerin OTC’ye ya da saklama kuruluşuna gönderilmiş olma ihtimali var.” dedi.

Gönderilen Bitcoinlerin güncel piyasa değeri 43,2 milyon dolar düzeyinde.

Satoshi Döneminden Kalma Bitcoin Madencisi Harekete Geçti: 43 Milyon Dolar Gönderdi! isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Satoshi Döneminden Kalma Bitcoin Madencisi Harekete Geçti: 43 Milyon Dolar Gönderdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!