ORDI’de Neler Oluyor: Neden Düştü, Balinalar Ne Yapıyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerin en çok kazandıran projelerinden biri olan Ordi (ORDI) balinaların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Mayıs ayının başında BRC-20 projesi olarak piyasaya sürülen ve özellikle son 1 ayda sergilediği 13 kat yükseliş performansıyla öne çıkan ORDI, balinaların radarında kalmaya devam ediyor.

Kısa süre önce bir Bitcoin Core geliştiricisinin, Ordinals protokolüne ait altcoinlerin “sistemsel bir açıktan yararlandığını” ve yok edilmesi gereken sorunlar olduğunu dile getirmesi altcoin üzerinde %40’a varan düşüş getirmişti. Fakat bu düşüş uzun sürmedi ve ORDI hemen toparlayarak tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 68,3 dolara ulaştı. Fakat bu yükselişte kalıcı olmadı ve token fiyatı hızla 50 doların altına geriledi.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre bu volatil hareketlilik esnasında bazı balinalar kar satışı yaparken alımlarını artıranlarda oldu.

Özellikle 2 balina cüzdanı 20 Mayıs’tan bu yana kripto para borsaları Bybit, Binance ve Kucoin aracılığıyla 3,15 milyon dolar değerinde 57.299 ORDI biriktirerek dikkat çekti. Bu balinalardan biri en büyük ikinci ORDI sahibi diğeri ise 10. sırada konumlanıyor.

“bc1q8u” isimli bir cüzdan 22 Mayıs ve 27 Kasım’da Binance ve Gateio.’dan yaklaşık 13,5 dolar maliyetle 2 milyon dolar değerinde 149.999 ORDI ve henüz satış yapmadı.

Bir diğer cüzdan “bc1qrl” ise 17 Kasım’dan 23 Kasım’a kadar Binance’den 23 dolar maliyetle 4,26 milyon dolar değerinde 184.637 ORDI aldı ve bu da aynı şekilde henüz kar satışı yapmadı.

ORDI’nin ilk 30 sahibinin elinde toplam 950 milyon dolar değerinde 16,78 milyon ORDI bulunuyor ve bu da toplam arzın %79,94’ünü oluşturuyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %13,2 yükseliş sergileyen ORDI, yazım esnasında 52,3 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ORDI’de Neler Oluyor: Neden Düştü, Balinalar Ne Yapıyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!