Grayscale CEO’su, SEC ile Yaptıkları Bitcoin ETF Görüşmesini Yorumladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Grayscale Investments CEO’su Michael Sonnenshein, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile yaptıkları görüşmeleri olumlu olarak değerlendirdi.

Çarşamba günü Yahoo Finance’e konuşan Sonnenshein, spot Bitcoin borsa yatırım fonuyla ilgili yaptıkları görüşmeler hakkında, “İyimser hissediyoruz.” dedi ve “SEC ile aktif olarak iletişim halindeyiz. Onlardan aldığımız sorular, onların da bu konuya dahil olmak, bu konuda ilerleme kaydetmek istedikleri sinyalini veriyor.” diye ekledi.

GBTC’yi borsa yatırım fonuna dönüştürmeye çalışan Grayscale, başvurusunu reddettiği için geçen yıl SEC’yi dava etmiş, mahkemenin Ağustos’ta SEC’nin başvuruyu yeniden değerlendirmesi gerektiği yönünde karar alması sonucunda yasal zafer almıştı.

Sonnenshein, Bitcoin ETF’leriyle ilgili henüz bir zaman çizelgesinin paylaşılmadığını söyledi.

Grayscale CEO’su Sonnenshein, ayrıca JPMorgan CEO’su Jamie Dimon’ın hükümetin yerinde olsa kripto paraları kapatacağıyla ilgili yaptığı yorumları da değerlendirdi. Sonnenshein, her yöneticinin kendince fikirlerinin olabileceğini söyleyerek şu açıklamayı yaptı:

“Ama bir an durup düşünürseniz bu varlık sınıfının kalıcı olduğuna, yatırımcıların bu varlık sınıfına duyduğu ilginin gitgide büyüdüğüne ve tam olarak bu tarzda kuruluşların, bu geleneksel kurumların, iş modellerini çoktan geliştirmeye başlamış bu bankaların bu yeni teknolojilerden sorumlu olduğuna dair hiçbir soru işareti yok.”

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Grayscale CEO’su, SEC ile Yaptıkları Bitcoin ETF Görüşmesini Yorumladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!