Dev Bankanın Kripto Şirketi Kurumsal Yatırımcıları Birbirine Bağlayacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birleşik Krallık merkezli dev bankacılık grubu Standart Chartered destekli kripto saklama firması Zodia Custody, kurumsal müşterileri için yeni hizmetini başlatmaya hazırlanıyor.

Zodia Custody kurumsal firmalar için yeni bir kripto para saklama hizmeti başlatacağını açıkladı. “Interchange Connect” adı verilen ürün, kurumsal yatırımcılara Metaco, Fireblocks ve Copper’s ClearLoop gibi farklı hesaplar arasında kolayca kripto para transferi yapma ve borsa dışı işlemleri gerçekleştirme olanağı sunacak.

Borsa dışı işlemleri destekleyen ve yatırımcılara güvenli şekilde kripto paralarını saklayabilecekleri bir ortam yaratan bu hizmetin 2024 yılının ilk çeyreğinde kullanıma sunulması planlanıyor.

Özellikle kurumsal şirketlerin spot Bitcoin borsa yatırım fonlarını (ETF) bunun gibi borsa dışı faaliyet veren saklama hizmetlerine entegre edeceği düşünülüyor. Öte yandan Zodia zaman içinde daha fazla ağı ve şirketi çevrimiçi hale getirerek bünyesine dahil etmek istiyor.

Zodia Custody Ticari Direktörü James Harris konu hakkında yaptığı açıklamada, hızla gelişen ekosistemde küresel çözümler bulmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti:

Ekosistem hızla geliştikçe, kurumlara kapsamlı ve küresel çözümler sunmak için daha hızlı hareket ediyoruz. Interchange Connect, kendi banka sınıfı altyapımızı ve benzersiz saklama çözümlerimizi diğerlerine bağlayarak kurumlar için olasılıkları büyük ölçüde açıyor ve kurumların ek güvenli, güvenilir ve uyumlu uçtan uca hizmet yetenekleri kazanmasını sağlıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dev Bankanın Kripto Şirketi Kurumsal Yatırımcıları Birbirine Bağlayacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!