Ethereum Rakibi Altcoin’in Kurucusu SEC ve FTX ile İlgili Soruları Yanıtladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana (SOL) kurucusu Anatoly Yakovenko, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) tutumu ve FTX hakkında dikkat çeken ifadelerde bulundu.

Anatoly Yakovenko UnchainedCrypto tarafından organize edilen bir yayında, SEC ve FTX hakkında konuştu. SEC’nin SOL’ü bir menkul kıymet olarak sınıflandırdığını ve bu konuda kendisinin ne düşündüğü sorulunca, Yakovenko bu konuda yapabilecekleri pek bir şey olmadığını dile getirdi.

Düzenleyici kurumun direkt olarak borsaları hedef aldığını, bu sebepten mevcut durumun Solana Vakfı’nın veya kendisinin müdahale edemeyecekleri bir seviyede olduğunu vurguladı. Yine de bu sorunu çözebilecek birisi varsa onunda kongre üyeleri olduğunu ifade eden kurucu, herkesi sabırlı olmaya ve çözüm odaklı hareket etmeye çağırdı.

Bununla birlikte FTX’in iflasının Solana için çok zorlu bir süreç doğurduğunu belirten kurucu, FTX ve Solana arasındaki güçlü bağım beraberinde güçlü bir yıkım getirdiğini söyledi.

Fakat tüm bu yaşananlara rağmen Solana’nın FTX’den bağımsız bir şekilde hayatta kalabildiklerini kanıtladığını ifade ederek bundan sonrasında için daha güçlü olacaklarının altını çizdi.

SEC geçtiğimiz haziran ayının başında kripto para borsası Binance ve Coinbase’e açtığı davalarda SOL dahil birçok altcoin’i menkul kıymet ürünü olarak nitelendirmişti.

Öte yandan Solana tarafından çıkartılan Salana Saga mobil telefonu hakkında da konuşan Yakovenko, bu noktaya kadar istedikleri performansı alamadıklarını açıkladı. Salana Saga’nın yalnızca 2.200 adet sattığını ve çekirdek bir kullanıcı tabanı oluşturmak için 25.000 ila 50.000 adet gibi daha yüksek satışlara ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Rakibi Altcoin’in Kurucusu SEC ve FTX ile İlgili Soruları Yanıtladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!