Boykot Edilen Kripto Para Borsası, Sahte İşlem İddialarına Yanıt Verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asyalı kripto para borsası Gate.io, borsanın işlem hacmindeki anormal artışın piyasadaki hareketlilikten kaynaklandığını açıkladı.

Gate.io’nun işlem hacmi, 4 Aralık’ta borsanın normalinin birkaç katı olan 4 milyar dolara yükseldi. BRC-20 protokolü üzerinden Bitcoin blockchaininde geliştirilmiş RATS token’ın topluluğu, Gate.io’yu sahte işlemler yapmakla suçladı ve borsa için boykot çağrısında bulundu.

Gate ekibi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bunun o gün piyasada yaşanan ve bazı kurumsal kantitatif kullanıcılarımızın ticaret stratejilerinde sorunlara yol açan kayda değer dalgalanmalardan kaynaklandığını doğruladık. Piyasanın volatil olduğu dönemlerde kurumsal kullanıcıların stratejilerinin değişmesi yaygındır ve bu, platformumuzun genel olarak işlevselliğini etkilememektedir.” dedi.

Casey Rodarmor tarafından geliştirilen BRC-20 protokolü, Bitcoin blockchainiyle bağlantılı pek çok token’ın geliştirilmesini sağladı. Gate’in açıklamasında RATS topluluğuyla ilgili şunlara yer verildi:

“RATS işlemleriyle ve ekosistemiyle ilgili olarak Gate.io’un RATS’e ve topluluğuna maksimum derecede destek olmaya her daim kararlı olduğunu yeniden belirtmek isteriz. RATS’in birinci sınıf alım-satım platformu olarak işlem hacminin %90’ına katkıda bulunduk ve günümüzde toplam varlık hacminin %22’sini yönetiyoruz.”

Gate.io ayrıca kendi paylaştığı bir rezerv kanıtına atıfta bulunarak ORDI, SATS, RATS, MAJO, TRAC, VMPX, NALS, CSAS, PEPEBRC, PIZABRC ve MUBI dahil olmak üzere tüm BRC-20 tokenları için rezervlerinin %100’den fazla olduğunu belirtti.

Birkaç gün önce Hong Konglu kripto para borsası HashKey’in de sıra dışı şekilde 4,5 milyar dolarlık işlem hacmine ulaşması, spekülasyonlara yol açmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Boykot Edilen Kripto Para Borsası, Sahte İşlem İddialarına Yanıt Verdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!