Binance’in Yeni CEO’su, İlk Sahneye Çıkışında Karmaşık Sinyaller Verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Binance’in yeni CEO’su Richard Teng, CEO olarak ilk sahneye çıkışında bazı belirsiz yanıtlar verdi.

Binance’in 4,3 milyar dolarlık uzlaşması sonrasında Changpeng Zhao’nun yerini alan Richard Teng, Londra’da düzenlenen bir konferansa uzaktan katılım sağladı.

Teng, konuşmasına Binance’in geçmişte bazı hatalar yaptığını söyleyerek başlasa da şirketin geleceğine dair açık mesajlar vermedi.

Financial Times muhabiri Scott Chipolina, kendisine, “Size Binance’in global merkezinin nerede olduğunu, Binance’in denetimden geçip geçmeyeceğini, şirketin kayıtlı kaç çalışanı olduğunu, Birleşik Krallık’ta lisans başvurusunda bulunup bulunmayacağınızı sordum. Bu soruları yanıtlamadınız.” dedi.

“Bu soruların her birine yanıt verdim.” diyen Teng, kendisine Binance’in merkezinin nerede olduğu sorulduğunda, “Değerlendiriliyor.” yanıtını verdi.

Şirketin denetimden geçip geçmeyeceği sorusuna ise Binance’in özel bir şirket olduğunu ve “bu bilgileri paylaşma yükümlülüğü olmadığını” söyleyerek yanıt verdi. “Bulunduğumuz regüle edilmiş yerlerin hepsinde denetimlerden geçmekteyiz.” diyen Teng, denetçi kuruluşun ismini paylaşmadı.

Chopolina’nın Binance’in nasıl yönetildiğiyle ilgili birkaç soru daha yöneltmesinin üstüne Teng, “Size sorabilir miyim, neden bu cevapları alma hakkınız olduğunu düşünüyorsunuz?” dedi.

Chopolina’nın, “Binance dünyadaki en büyük kripto borsası ve bunları biliyor olmamız önemli.” yanıtı üstüne Teng, “Evet, öyle. Ve biz kullanıcılarımıza karşı sorumluyuz ve kullanıcılarımız da onlara karşı sorumlu olduğumuzu biliyor.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’in Yeni CEO’su, İlk Sahneye Çıkışında Karmaşık Sinyaller Verdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!