Piyasalardaki Olumlu Havadan El Salvador Faydalandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son zamanlarda yaşanan olumlu gelişmeler, El Salvador’a yaradı. Bitcoin’in 42 bin dolar seviyesine yükselmesi, ülkenin kâr elde etmesini sağladı. Bu gelişmeyle birlikte El Salvador Başkanı Nayip Bukele, ülkesinin BTC yatırımları hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

El Salvador Başkanı Nayip Bukele, Bitcoin yatırımının doğru bir karar olduğunu belirtti. Bukele, BTC’nin 42 bin dolar seviyesine yükselmesiyle birlikte 3 milyon doların üzerinde kâr elde ettiklerini açıkladı. Bu durum, ülkenin kripto para birimi yatırımlarının ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor.

An early $ETH whale appears to be selling ETH again after being dormant for 5 years.

The whale deposited all 39,260 $ETH($87.5M) to #Kraken 30 mins ago.

The whale received 47,260 $ETH($11.34M) at ~$240 from June to August 2017.

If sold the whale would make a profit of ~$78M. pic.twitter.com/v0PI4LNTKO

— Lookonchain (@lookonchain) December 5, 2023

Bukele, yaptığı açıklamada, “Satış yapmak gibi bir niyetimiz yok, asla böyle bir hedefimiz olmadı. Fiyatın gelecekte dalgalanmaya devam edeceğinin tamamen farkındayız. Ancak bu durum, uzun vadeli stratejilerimizi etkilemiyor” ifadelerini kullandı. Bu sözler, El Salvador’un Bitcoin’e olan güvenini ve uzun vadeli planlarını destekler nitelikte.

El Salvador’un toplamda 2,744 adet Bitcoin’i bulunuyor ve bu Bitcoin’lerin ortalama fiyatının 40,500 dolar civarında olduğu tahmin ediliyor. Bu da ülkenin yaklaşık 130 milyon dolar değerinde bir Bitcoin portföyüne sahip olduğunu gösteriyor. El Salvador’un kripto para birimlerine olan yatırımları, ülkenin ekonomik büyümesini desteklemekte ve gelecekteki potansiyelini artırıyor.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Piyasalardaki Olumlu Havadan El Salvador Faydalandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!