Cosmos’ta İki Büyük Platform Birleşmeyi Düşünüyor, Gözler ATOM’da

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cosmos ekosisteminin en büyük merkeziyetsiz borsası Osmosis, kredi protokolü UX Chain ile birleşmeyi öneriyor.

Osmosis ve eski adıyla Umee olarak bilinen UX Chain geliştiricileri tarafından ortak geliştirilen planda iki platformun birleşimiyle ilgili detaylar yer alıyor.

Osmosis’in merkeziyetsiz borsasıyla UX Chain’in kredi işlemleri için kullandığı algoritmaların bir araya gelmesi ve her iki platformun güçlü yanlarından faydalanılması planlanıyor.

Aşamalı şekilde ilerleyecek planda öncelikle UX Chain’in kodu Osmosis’e aktarılacak. Bu sırada platformlarda tutulan varlıkların birbiriyle karıştırılması ancak Osmosis ve UX’in tokenlarının birbirinden ayrı olarak işlem görmeye devam etmesi değerlendiriliyor.

İlerleyen aşamalarda bu tokenların birleştirilmesi ve tek bir token haline gelmesi mümkün olacak.

Cosmos (ATOM) ekosistemindeki her iki proje de geçmişte kayda değer yatırımlar almıştı. UX Chain, Polychain Capital öncülüğündeki bir gruptan 6,3 milyon dolar tohum yatırımı almış, daha sonra 2021’de 32 milyon dolarlık arz yapmıştı. Osmosis de aynı yıl token satarak 21 milyon dolar topladı.

Projelerin birleşmesi, Cosmos ve ATOM ekosisteminde yeni bir DeFi merkezinin doğmasını sağlayabilir.

Osmosis’in kurucularından Sunny Aggarwal, “Umee UX DeFi deneyimini Osmosis zinciriyle birleştirme önerisi, kullanıcılarımızı çok güçlü yeni özelliklerle buluşturabilir ve topluluk ne yönde karar alırsa UX Chain ile o şekilde iş birliği yapmaya devam edeceğimiz için heyecanlıyız.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cosmos’ta İki Büyük Platform Birleşmeyi Düşünüyor, Gözler ATOM’da
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!