Ünlü Portföy Yöneticisi Bitcoin Yükselişi İçin Ümit Verdi: Bu Ralli Farklı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Portföy yöneticisi Jeroen Blokland, Bitcoin’in geçen yılki 40 bin dolar seviyesiyle şimdi içinde bulunduğu 40 bin doların farklı olduğunu belirtti.

Jeroen Blokland 3 Aralık günü yaptığı sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Bitcoin’in son olarak 2022 yılının Mayıs ayında 40 bin dolarda konumlandığını hatırlatan deneyimli isim, uzun süre sonra 40 bin doların aşılmasının “farklı hissettirdiğini” yazdı.

Geçen yılki 40 bin dolar günlerine kıyasla bu günlerde haber akışının, Bitcoin’in benimsenmesinin ve “duruşunun” tüm süreci farklı bir seviyeye taşıdığını ima etti.

Çoğu yatırımcının gelecek yıl nisan ayında gerçekleşecek halving’e (yarılanma) odaklandığını ifade eden Blokland, Bitcoin’in artık daha net bir şekilde “kabul görmüş” bir varlık olduğunu vurguladı:

Bitcoin en son geçen yıl mayıs ayında 40.000 doların üzerine çıkmıştı. Bundan sonra yaşanan kripto para skandalları ve genel piyasa duyarlılığı fiyatı aşağı itti. Birçok yatırımcı yarılanmaya odaklanırken, Bitcoin’in ‘kabul görmüş’ bir varlık sınıfı olarak yükselişi geçen seferki 40 bin dolarlık konumundan farklı hissettiriyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %5,6 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 41.656 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Portföy Yöneticisi Bitcoin Yükselişi İçin Ümit Verdi: Bu Ralli Farklı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!