Bitcoin Borsası Binance Yeni Bir Coin Listeleyecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yeni bir stablecoin listeleyeceğini duyurdu.

Binance 4 Aralık tarihinde resmi web sitesinden yaptığı duyuruda, yeni stablecoin olan Anchored Coins EUR‘u (AEUR) TSİ 4 Aralık saat 13.00‘te listeleyeceğini duyurdu.

Yaptığı açıklamada AEUR yatırma işlemlerinin başladığını belirten Binance, çekme işlemlerinin listeleme saatinden tam bir gün sonra başlayacağını bildirdi. Binance, söz konusu listeleme ile birlikte yatırımcılara AEUR/USDT, BTC/AEUR, ETH/AEUR ve EUR/AEUR olmak üzere 4 farklı işlem çiftiyle alım-satım imkanı sağlayacak.

Binance, bir sonraki duyuruya kadar tüm AEUR spot işlem çiftlerinin sıfır yapıcı komisyon kampanyasına dahil olduğunu duyurdu.

Anchored Coins AG tarafından ihraç edilen AEUR, Avrupa destekli bir stablecoin ve ödeme token’ıdır. Ethereum ve BNB Chain (BSC) üzerinde yer alan AEUR, Euro ile 1:1 oranında desteklenmektedir. 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin Borsası Binance Yeni Bir Coin Listeleyecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!