Binance Kurucusu CZ İlk Bitcoin ve Kripto Macerasını Anlatarak Tavsiye Verdi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in kurucusu Changpeng Zhao (CZ), 10 yıl önce yaptığı Bitcoin (BTC) yatırımı hakkında konuştu.

Binance’in kurucusu olarak tanınan ve geçtiğimiz haftalarda ABD ile yaptığı uzlaşı doğrultusunda borsanın CEO’luk görevinden ayrılan CZ, başarısının sırrını açıkladı.

Bundan 10 yıl önce çalıştığı işten ayrılıp ardından evini satarak Bitcoin aldığını 3 Aralık tarihli sosyal medya gönderisinde dile getiren deneyimli isim, başarının anahtarının “risk yönetimi” olduğunu söyledi.

Herkesin risk profilinin farklı olduğunu belirten CZ, kripto para sektöründe kolayca iş bulabileceğini başından beri bildiğini vurguladı. CZ, kendi işinden ayrılıp her şeyini Bitcoin’e yatırdıktan 2 hafta sonra kripto para sektöründe iş bulduğunu şu ifadelerle aktardı:

10 yıl önce bugün işimden ayrıldım, evimi sattım ve Bitcoin aldım. Hayır, senin de aynısını yapman gerektiğini söylemiyorum. Pek çok kişi, nasıl bu kadar risk alabildin diye sordu. Ben, kolaylıkla iş bulabileceğimi biliyordum… Herkesin risk profili farklıdır. Risk yönetimini öğrenin. 2 hafta sonra kriptoda bir iş buldum. Biraz daha az maaş aldım ama ofise gitmem gerekmedi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %5,5 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 41.615 dolardan işlem görüyor.

Binance Kurucusu CZ İlk Bitcoin ve Kripto Macerasını Anlatarak Tavsiye Verdi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Kurucusu CZ İlk Bitcoin ve Kripto Macerasını Anlatarak Tavsiye Verdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!