1,3 Trilyon Dolarlık Şirketin CEO’su, Hangi Kripto Paralara Yatırım Yaptığını Açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Franklin Templeton’ın CEO’su Jenny Johnson, Bitcoin, Ethereum ve birkaç diğer kripto paraya kişisel olarak yatırım yaptı.

Fortune’a konuşan Johnson, Bitcoin ve Ethereum’a ek olarak Uniswap (UNI) ve Sushi (SUSHI) tokenlarına yatırım yaptı.

Johnson, bunların “portföyünün genel olarak küçük” bir kısmını oluşturduğunu söyledi.

Johnson, nitelikli fikri tapulara (NFT) diğer dijital tokenlara kıyasla daha temkinli yaklaşıyor. Johnson, “Finansal getirisi olduğunu düşündüğüm şeylere yatırım yapma eğilimindeyim çünkü orada başarı şansınızın daha yüksek olduğunu düşünüyorum” dedi ve şunu ekledi:

“NFT’de sanat gibi bazı şeyler var ki eğer iki kişi onu seviyorsa onun için bir piyasa değeri bulabiliyor. Bunların her biri başarılı olmuyor, iyi olmuyor ama bazıları başarılı oluyor.”

1,3 trilyon dolarlık varlığı yöneten Franklin Templeton, spot Bitcoin borsa yatırım fonu kurmak için eylülde Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonuna (SEC) başvurmuştu.

ETF’lerle ilgili soruları yanıtlayan Johnson, fonların ne zaman onaylanacağı konusunda emin olmadığını ve regülatörlerin, en uygun yaklaşım tarzının hangisi olduğunu bulmaya çalıştığını söyledi.

Şimdiye dek BlackRock ve Fidelity gibi şirketler de ETF başvurusunda bulundu. Johnson, “Bitcoin’e bariz bir talep var ve ben, spot ETF’nin Bitcoin’e erişmek için daha iyi bir yol olduğuna inanıyorum” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
1,3 Trilyon Dolarlık Şirketin CEO’su, Hangi Kripto Paralara Yatırım Yaptığını Açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!