Kripto Para Projesi 250 Milyon Dolar Yatırım Aldı, 2,5 Milyar Dolar Değerlemeye Ulaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa süre önce Jump Trading ile yollarını ayırma kararıyla gündeme gelen cross-chain protokolü Wormhole, milyar dolarlık değerleme ile finansman turunu tamamladı.

Geçtiğimiz yıl kripto para tarihinin en büyük hack olaylarının birinin merkezinde yer alan Wormhole, adeta hayata geri döndü. Şirket tarafından 29 Kasım günü Fortune’a yapılan açıklamada, finansman turundan 2,5 milyar dolar değerleme ile 225 milyon dolar toplandığına yer verildi.

Finansman turunun sonuçlanmasıyla birlikte Wormhole’un Jump Trading’den ayrılma süreci de tamamlanmış oldu. Finansman turunun bariz bir önderi yoktu fakat Brevan Howard, Coinbase Ventures, Multicoin Capital, ParaFi, Dialectic, Borderless Capital, Arrington Capital ve tabii ki Jump Trading gibi önemli katılımcılar tura eşlik etti.

Wormhole Labs CEO’su Saeed Badreg Fortune’a verdiği demeçte, bu derece başarılı bir finansman turundan memnuniyet duyduklarını ve projenin bu noktaya taşınmasında Jump Trading’in kripto dalı olan Jump Crypto’nun büyük emeği olduğunu belirtti. Badreg açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Bu artışın insanlar için göz kamaştırıcı bir rakam olduğunu düşünüyorum, bu yüzden insanları yeniden değerlendirmeye zorluyor. Tüm bu projelerin ya da şirketlerin Jump içinde yaşayacağı ya da süresiz olarak Jump ile ilişkilendirileceği bir dünyaya asla inanmadım.

Wormhole Foundation COO’su Dan Reecer, Jump Trading’den ayrılma sürecinin tamamlandığını teyit ederken Wormhole token’ın ne zaman piyasaya sürüleceğine ilişkin detaylar hakkında konuşmamayı tercih etti.

Wormhole’un arkasındaki ekip 225 milyon dolarlık finansmana ek olarak, protokolün geliştirilmesine yardımcı olacak yeni Wormhole Labs şirketinin kurulduğunu duyurdu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Projesi 250 Milyon Dolar Yatırım Aldı, 2,5 Milyar Dolar Değerlemeye Ulaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!