Takip Edilesi Cüzdan Adresi: Tepeleri Bilen Balina Binance’e Altcoin Taşıdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurumsal bir şirkete ait olduğu düşünülen kripto para cüzdanı Binance’e yüklü miktarda altcoin transferi gerçekleştirdi.

Tepe fiyatları tahmin etme noktasında başarılı bir geçmişe sahip olan kripto para balinası 29 Kasım günü tekrardan harekete geçti. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre balina, kripto para borsası Binance’e 1,17 milyon dolar değerinde 500 bin Lido Finance (LDO) transfer etti.

Söz konusu balina cüzdanının kurumsal bir şirkete ait olduğunu düşünülüyor. Balina adresinde halen daha 8,4 milyon dolar değerinde 3,6 milyon LDO bulunuyor.

Balina daha önce bölgesel zirve denebilecek noktalarda 500 bin ile 1,5 milyon LDO arasında satışlar yaparak dikkat çekmişti. Her satış işlemi tepe noktasına denk gelmese de bir çoğu kayda değer oranda başarı yakalamıştı. Başarılı balinanın son satışı, acaba LDO için bir düşüş dalgası mı geliyor sorusunu akıllara getirdi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,7 değer kaybeden LDO, yazım esnasında 2,29 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Takip Edilesi Cüzdan Adresi: Tepeleri Bilen Balina Binance’e Altcoin Taşıdı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!