Filipinler Regülatörü, Binance’e Karşı Harekete Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Filipinler Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Binance’in ülkede menkul kıymet satmaya yetkisinin olmadığını açıkladı.

Filipinler’de yapılan açıklamaya göre SEC, yürüttüğü soruşturmalar sonucunda Binance’in ülkedeki yatırımcıların platformda yatırım yapması için çeşitli sosyal medya platformlarında reklam kampanyaları düzenlediğini tespit etti.

SEC’in açıklamasına göre şirketlerin Filipinler’deki vatandaşlara menkul kıymet satabilmesi veya sunabilmesi için söz konusu menkul kıymetin SEC’ye kaydedilmesi, Filipinler’de kaydı bulunan bir kuruluş tarafından ihraç edilmesi, ihraççı kuruluşun bunları kamuya sunabilmesi için ikincil bir lisansının olması gerekiyor.

“Komisyon’un veritabanına göre Binance platformunun işletmecisi Filipinler’de bir şirket olarak kayıtlı değildir ve gerekli lisansa ve/veya yetkiye sahip olmatan faaliyet göstermektedir.” açıklamasında bulunuldu.

Yerel haber kaynaklarına göre SEC, yatırımcıların güvenliğini sağlamak adına Filipinler’de Binance’e erişim yasağı getirmek için harekete geçti.

Düzenleyici kurum ayrıca Binance temsilcilerine maksimum 5 milyon pesoluk (2,6 milyon lira) para cezası dahil olmak üzere cezai yaptırım uygulanabileceğini vurguladı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Filipinler Regülatörü, Binance’e Karşı Harekete Geçti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!