Ripple’ın Satın Aldığı Şirketin HSBC Ortaklığı XRP Yatırımcılarını Heyecanlandırıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple tarafından satın alınan Metaco’nun HSBC ile birlikte çalışacak olması XRP yatırımcılarını heyecanlandırdı.

Ripple 2023 yılının ortalarında İsviçre merkezli Metaco’yu satın aldığını duyurmuştu. Kasım ayının başında HSBC tarafından yapılan duyuruda, kripto para saklama hizmetleri için Metaco ile çalışılacağına yer verildi. Ripple çatısı altındaki bir şirketin dünya bankacılık devi HSBC ile çalışacak olması XRP topluluğunu heyecanlandırdı.

Sağlanan iş birliklerine dair paylaşılan detaylardan Metaco’nun HSBC’ye sunacağı kripto para hizmetleri için XRP Ledger (XRPL) altyapısından faydalanacağına yer verildi.

Öte yandan Metaco’nun yöneticisi Adrien Treccani, şirket ile HSBC arasındaki görüşmelerin 18 aydır devam ettiğini ve Ripple satın almasıyla doğrudan bir bağının olmadığını savundu:

Dolaylı bir bağlantı var; Ripple ve Metaco’nun çözümlerinin benimsenmesi, XRPL’nin bir protokol olarak benimsenmesini daha da teşvik ediyor. Ripple şirketinin her başarısı aynı zamanda XRP Ledger için de bir başarıdır. XRPL hem kamusal hem de özel kullanım için tasarlanmıştır ve EVM zincirleri gibi piyasadaki rakiplerinden önemli ölçüde daha iyi ölçeklenme kabiliyetine sahiptir.

Yaptığı açıklamanın devamında bazı spekülatörlerin çok çılgın ve erken söylemlerde bulunduğunu belirten Treccani, işin özünde banka müşterileri için değişen bir şey olmayacağını vurguladı. Kripto para benimsenme sürecinin uzun ve güven gerektiren bir sürece dayandığını hatırlatarak kısa vadeli spekülasyonlara aldırış edilmemesi gerektiğini söyledi.

Her ne kadar bu gelişmeler Ripple cephesi için olumlu olsa da bazı bankacılık müşterileri satın almalar karşısında mutsuz bir tavır çizdi. Konu hakkındaki uğultuların temel sebebi ise Ripple’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile devam eden davasına dayandırıldı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,4 yükseliş sergileyen XRP, yazım esnasında 0,605 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple’ın Satın Aldığı Şirketin HSBC Ortaklığı XRP Yatırımcılarını Heyecanlandırıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!