Ark Invest Coinbase Hissesi Sattı, Bu Hisseden Tekrar Alım Yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü yatırımcı Cathie Wood’un şirketi Ark Invest, borsanın harekete geçmesiyle birlikte yüklü miktarda Coinbase payı sattı.

Ark Invest, Coinbase hisseleri son 18 ayın en yüksek seviyesine çıkınca 5,3 milyon dolar değerinde 43.956 COIN sattı.

Şirket, öte yandan Ark Fintech Innovation ETF’si için yaklaşık 1,2 milyon dolar değerinde 143.063 Robinhood payı aldı. Cuma günü de ARK Next Generation Internet Fund için 93.297 Robinhood payı alınmıştı.

TradingView verilerine göre COIN, piyasalar açılmadan önce 120,50 dolardan değer görüyor. ABD’li kripto para borsasının hissesi son bir ayda %56; yılbaşından bu yana %228 değer kazandı. Rekor, Kasım 2021’deki boğa piyasası sırasında 342,98 dolar ile kırılmıştı.

Piyasalar açılmadan önce 8,44 dolardan değerlendirilen Robinhood hisseleri, ay boyunca %9’a yakın oranda değer kaybetti ve yılın başından beri yalnızca %1,57 getiri sağladı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ark Invest Coinbase Hissesi Sattı, Bu Hisseden Tekrar Alım Yaptı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!