Analistten Bitcoin İçin Yatırım Tavsiyesi: Stoplarınızı Bu Seviyeye Çekin!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler stratejist olası bir düşüş senaryosunda Bitcoin (BTC) için ilk destek seviyesinin ne olacağına dair dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

SEC lisanslı alım-satım hizmeti sunan T3TradingGroup Baş Stratejisti Scott Redler, Bitcoini için kritik destek seviyesini açıkladı. Redler 27 Kasım tarihinde yaptığı sosyal medya paylaşımında, 34.900 doların olası bir düşüşte ilk durak olacağını dile getirdi.

Analist tarafından sunulan modelleme 28 bin dolardan 38 bin dolar bandına başarılı sinyalleriyle öne çıkarken 38.400 dolar seviyesinin kaybedilmiş olması düşüş yönlü beklentileri bu grafik için de artırdı.

Redler teknik göstergelere ek olarak paylaştığı notta, yatırımcılardan stop seviyelerini 34.900 dolara çekmemeleri istedi:

Geçti̇ği̇mi̇z yıllarda Bi̇tcoi̇n’i̇n aylık olarak uzun vadede satın alınabileceğinden bahsetmiştim. Bu tablo yıl içerisinde güzel bir istikrarı korudu ve son olarak 28 bi̇nden 38 bi̇ne doğru yaşanan yükseliş için doğru sinyalleri verdi.
Bitcoin geçen hafta 38.400’ü görmek için başını yukarı kaldırdı ama tutunamadı. Eğer Bitcoin pozisyonunuz varsa, stop seviyenizi 34.900’e yükseltebilirsiniz.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen BTC, yazım esnasında 37.284 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analistten Bitcoin İçin Yatırım Tavsiyesi: Stoplarınızı Bu Seviyeye Çekin!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!