Bitcoin Borsası Binance 4 Altcoin Fiyatını Yıktı: Tamamen Delist Edecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 4 altcoin’i spot işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 27 Kasım Pazartesi günü yaptığı resmi açıklama ile BitShares (BTS), PERL.eco (PERL), Tornado Cash (TORN) ve Waltonchain (WTC) kripto paralarını spot işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

Binance yaptığı açıklamalarda, listeledikleri her varlığı düzenli olarak incelediklerini ve bazılarının bu standardı karşılamadığı durumda delist edildiğini belirtti. Bu sayede kullanıcıları en iyi şekilde korudukları vurgulandı.

İncelenen kurallar arasında ekibin projeye bağlılığı, geliştirme faaliyetleri, işlem hacmi ve likidite, ağın güvenliği, akıllı sözleşmenin iktidarı ve ekibin yatırımcılarıyla iletişimi gibi detaylar yer alıyor.

Söz konusu delist işlemi ile birlikte BTS/USDT, PERL/USDT, TORN/BUSD, WTC/BTC ve WTC/USDT işlem çiftlerini TSİ 12 Aralık saat 06.00 itibariyle spot işlemlerden kaldıracak ve alım-satımı durduracak.

Binance varlıkların 7 Mart 2024‘e kadar çekilebileceğini söylerken kullanıcılara daha önce çekim yapmasını tavsiye etti.

İlgili altcoinler, Binance staking’den 5 Aralık tarihinde, Binance kredi platformundan 4 Aralık tarihinde, hediye kartından, Binance Pay’den ve ticaret botlarının hizmetinden 7 Aralık tarihinde kaldırılacak.

Binance duyurusu altcoinleri yıktı

Binance’den gelen delist duyurusu ile birlikte altcoinlerde adeta bir çöküş yaşandı. BTS, açıklamanın ardından %30’a yakın düşüşle 0,00787 dolara gerilerken PERL %40 düşüşle 0,0107 dolara, TORN %50 düşüşle 2,09 dolara WTC %28 düşüşle 0,123 dolara düştü.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Borsası Binance 4 Altcoin Fiyatını Yıktı: Tamamen Delist Edecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!