Altcoin Şirketinin DAO’ya Tüm Kripto Paraları Yakarım Resti Düşüşe Yol Açtı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para odaklı medya kuruluşu Bankless ve topluluğu temsil eden BanklessDAO arasında yaşanan ciddi tartışmalar olası bir ayrılığa doğru evrildi.

BanklessDAO geçtiğimiz hafta Arbitrum’dan 1,82 milyon ARB talep edince ortalık karıştı. Bankless’ın kurucu ortakları David Hoffman ve Ryan Sean Adams, merkeziyetsiz otonom organizasyon (DAO) tarafından böyle bir teklifin yapılmaması gerektiğini savunarak Bankless ve BanklessDAO’yu ayırmak istediklerini söyledi.

David Hoffman tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda, DAO’nun kendi yetki alanının dışına çıkarak Bankless markasını kullandığını ve nereye kullanılacağı belli olmaya, içi boş, markayı zedeleyen bir teklif sunduğunu vurguladı.

Bankless kurucu ortağı DAO ile ayrılmak için bir teklif sunacaklarını belirterek teklifin kabul görmesi durumunda tüm BANK tokenların da yakılacağını ifade etti:

Kuruluşlar arasındaki marka ayrımını açıklığa kavuşturmak için önümüzdeki hafta başında BanklessDAO’ye bir yönetim teklifi sunmayı planlıyoruz. Ayrıca bu teklifin ardından tüm BANK tokenlarımızı yakmayı planlıyoruz.

Bu hafta sonu Twitter’dan gelen eleştirilere rağmen, DAO’nun başardıklarından ve içindeki inanılmaz insanlardan gurur duyuyoruz; marka netliğinin onun BanklessHQ gölgesinin dışında büyümesine yardımcı olacağına inanıyoruz.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle 24 saat içerisinde %25 değer kaybeden BANK, yazım esnasında 0,00279 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Altcoin Şirketinin DAO’ya Tüm Kripto Paraları Yakarım Resti Düşüşe Yol Açtı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!