ABD’li Başkan Adayı Bitcoin’i Dilinden Düşürmüyor: Vaatleri ve Planları!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Başkan adayı Robert F. Kennedy Jr. son röportajında başkan seçilmesi durumunda Bitcoin (BTC) için yapacağı faaliyetlere değindi.

Kripto para piyasasının köklü haber ajanslarından Bitcoin Magazine 22 Kasım tarihinde Robert F. Kennedy, Jr. ile yapılan özel bir röportajı yayınladı.

Bitcoin destekçisi konuşmalarıyla öne çıkan ve daha önce çocukları için Bitcoin aldığını duyuran Robert F. Kennedy Jr., yine gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Kennedy Jr. ABD’nin bağımsız ve hükümetin kontrolü altında olmayan bir para birimine ihtiyaç duyduğunu belirterek Bitcoin’i işaret etti.

ABD hükümetinin Bitcoin’e karşı saldırıları yüzünden endişeli olduğunu dile getiren aday, kendisi seçilmesi durumunda daha yapıcı davranacağını söyledi. Bununla birlikte Kennedy Jr., Bitcoin ve diğer “sağlam paralar” tarafından desteklenen bazı hazine bonoları ihraç edilmesine yönelik planlarından bahsetti:

Bitcoin’e yönelik tüm hükümet saldırıları konusunda çok endişeliyim. Ancak yapmak istediğim şey, en azından stablecoinlerle desteklenen bazı hazine bonolarının ihraç edilmesini sağlamak. Bu da Bitcoin, platin, altın, gümüş ve diğer stablecoinleri içeren bir sepet olabilir.

Kennedy Jr.’ın Bitcoin vaatleri

En dikkat çeken başkan adaylarından biri olan Kennedy Jr., seçimi kazanması durumunda Bitcoin’in ve Bitcoin yatırımcılarının korunduğundan emin olacağı bir düzenleme getireceğini vurguladı. Beyaz Saray’ın Bitcoin’e karşı savaşını bitireceğini ve Bitcoin’i bir emtia olarak değil para birimi olarak ele alacağını belirtirken özellikle küçük yatırımcıya karşı iyi davranacağını belirtti:

Bitcoin’in korunduğundan ve insanların kendi cüzdanlarını saklayabildiğinden emin olacağım ve mevcut Beyaz Saray’ın Bitcoin’e karşı savaşının sona ereceğinden, işlemlerin korunacağından ve teşvik edileceğinden emin olacağım. Nihai olarak Bitcoin’i bir emtia yerine bir para birimi olarak ele alacağım. Özellikle küçük Bitcoin sahipleri için, sahipler tarafından yapılan işlemler için. Bitcoin biriktiren milyarderler için bir talih kuşu sağlamak istemiyorum, ancak daha küçük aktörlerin ve işlemlerinin korunması gerektiğini düşünüyorum.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD’li Başkan Adayı Bitcoin’i Dilinden Düşürmüyor: Vaatleri ve Planları!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!