Jim Cramer, Bitcoin hakkında yanıldığını kabul etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa yorumcusu Jim Cramer, üstü kapalı bir biçimde Bitcoin hakkında yanıldığını dile getirerek, yatırımcılara ellerindeki kripto varlıkları satması konusunda verdiği tavsiyenin zamansız olduğunu kabul etti. 

CNBC Mad Money programının 22 Kasım tarihli bölümünde Cramer, Bitcoin madencilik firması CleanSpark hissesi almakla ilgili soru yönelten bir program katılımcısına, Bitcoin’i seven herkesin elindeki BTC miktarını artırması gerektiğini söyledi:

“Seviyorsan, kesinlikle Bitcoin almalısın. Benim görüşüm her zaman bu oldu. Bir süre ben de sevdim ve para kazandığıma karar verdim ancak erken davranmışım.”

Cramer, Bitcoin ile ilgili eski yorumlarının doğru olmadığını söyledi ancak buna karşın yatırımlarından “çok para kazandığını” ifade etti. 

5 Aralık 2022 tarihinde Bitcoin 17,150 dolardan işlem gördüğü sıralarda Cramer, yatırımcıları ellerindeki kripto paraları ne pahasına olursa olsun satmaları konusunda uyararak, “kötü giden bir pozisyonu kapatmak için hiçbir zaman çok geç değildir” demişti. O zamandan bu yana Bitcoin fiyatı yüzde 118 artış göstererek 27,390 dolardan işlem görmeye başladı. 

Cramer’ın tahminleri ve kripto piyasası ile yaşadığı aşk-nefret ilişkisi, son birkaç yıldır yatırım topluluklarında popüler bir meme haline geldi ve birçok yatırımcı, Cramer’in önemli anlarda yanlış kararlar verme konusundaki esrarengiz yeteneğine vurgu yaptı.   

Ağustos 2022 tarihinde bir trader, sadece Cramer’in önerdiğinin tersi yönde işlem yaparak portföyünün büyüklüğünü iki katına çıkardığını iddia etti.  

İki ay sonra 6 Ekim tarihinde bir yatırım fonu, “televizyon kişiliği Jim Cramer tarafından önerilenlerin tam tersi hareket edecek ters Cramer ETF’i” için başvuruda bulunmuştu.

Finally happened: Cramer ETFs

Inverse Cramer ETF $SJIM
Long Cramer ETF $LJIM
Eff Dec 19

20-25 equal-weighted stocks/ETFs based on Cramer’s Twitter & TV recommendations and market views. Positions exited if Cramer has no view & once profit targets met.https://t.co/ZvA5G2zoTX pic.twitter.com/tY9yBMt15s

— ETF Hearsay by Henry Jim (@ETFhearsay) October 5, 2022

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Jim Cramer, Bitcoin hakkında yanıldığını kabul etti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!