Hong Kong’da Bir Geleneksel Finans Şirketine İlk Kez Kripto Paralar İçin İzin Çıktı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hong Kong’un köklü şirketlerinden Victory Securities bireysel müşterilere kripto para alım-satım hizmeti sunabilmek için düzenleyici onayı aldı.

Hong Kong’da bireysel yatırımcılara kripto para hizmeti verebilmek için lisans alan şirketlere bir yenisi eklendi. Victory Securities tarafından 24 Kasım Cuma günü yapılan açıklamada, Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu’ndan (SFC) bireysel müşterilere kripto para hizmeti alım-satımı ve danışmanlığı sunmak için lisans alındığına yer verildi.

Yaklaşık 50 yıldır ülkede faaliyet gösteren Victory Securities, alınan bu lisansla birlikte ülkede geleneksel finans şirketine kripto para hizmeti için verilen ilk onay ünvanını almış oldu. Şirket ayrıca daha önceden onay almayı başaran iki şirket olan HashKey Exchange ve OSL Digital Securities’in arasına katıldı.

HashKey Exchange ve OSL Digital Securities’in aksine Victory Securities, ilk defa kripto para işine giren Hong Kong’un köklü ve geleneksel bir şirketi olarak dikkat çekti. Bu gelişme Hong Kong’daki geleneksel finans sisteminin kripto para endüstrisine olan entegrasyonu için önemli bir adım olarak yorumlandı.

Victory Securities İcra Direktörü Bay Chan Pui Chuen alının bu lisansla birlikte geleneksel finans ve kripto para sektörü arasında köprü kurmayı hedeflediklerini belirtti:

SFC tarafından tekrar ‘ilk’ olarak tanınmaktan mutluluk duyuyoruz. Kripto para  sektöründe bu yılki ‘ilkler’ bize oyunun önünde olma ve sektörde operasyonel deneyim biriktirme fırsatı veriyor. Yeni müşterileri uyumlu ve güvenli kripto para alım-satım hizmetlerini seçmeye teşvik etmek için bir dizi ayrıcalık sunacağız. Aynı zamanda, müşterilerin benzersiz alım satım platformumuz aracılığıyla sanal varlık ve menkul kıymet hizmetlerinin hepsi bir arada deneyiminden yararlanmalarına olanak tanıyan ‘Hisse Senedi Al, Para Birimi Al, Bu Kadar Basit’ programını başlatacağız.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hong Kong’da Bir Geleneksel Finans Şirketine İlk Kez Kripto Paralar İçin İzin Çıktı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!