Analistlere Göre Bitcoin, Yükseliş Öncesinde Güç Toparlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa analistlerine göre Bitcoin (BTC), yukarı yönde harekete geçmeden önce güç topluyor olabilir.

Geçtiğimiz haftalarda yükselişe geçen Bitcoin, 38.000 dolar seviyesini kırmakta zorlanıyor. Ancak analistler, fiyatın yukarı yönde ilerlemeye devam edebileceğini düşünüyor.

FxPro’nun kıdemli piyasa analisti Alex Kuptsikevich, “Bitcoin, çarşamba akşamı yükselen bir kanal içerisinde üç haftalık direnç noktası olan 37.800 dolara çarptı. Gitgide yoğunlaşan satış baskısı, fiyatı hareketlendirme çabalarını kösteklese de fiyattaki geri çekilmeler son üç haftadır gittikçe daha da sığlaşıyor ve bu, bullish bir duyarlılığın oluştuğu anlamına gelebilir.” dedi.

Kuptsikevich, Bitcoin’in yükselen kanaldan ilerlemesi halinde 40.000 doların üstüne çıkabileceğini düşünüyor. Matrixport’un araştırma müdürü Markus Thielen de Bitcoin’in 45.000 doları hedefleyebileceğini söylemişti.

Tarihsel veriler, Bitcoin boğalarının lehine gözüküyor. Matrixport verilerine göre Bitcoin, geçtiğimiz son sekiz sene içerisinde aralık aylarında ortalama %12 değer kazandı.

Analistlere Göre Bitcoin, Yükseliş Öncesinde Güç Toparlıyor isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analistlere Göre Bitcoin, Yükseliş Öncesinde Güç Toparlıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!