Grayscale ve SEC, ETF detaylarını görüşmek üzere bir araya geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Grayscale yöneticileri, firmanın spot Bitcoin borsa yatırım fonuna (ETF) dönüştürmek istediği amiral gemisi Bitcoin ürünleri, Bitcoin Trust’ın ayrıntılarını görüşmek üzere Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile bir araya geldi.   

20 Kasım tarihli SEC notunda, Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein, hukuk şefi Craig Salm, ETF başkanı Dave LaValle ve diğer dört yöneticinin, Davis Polk hukuk firması temsilcileriyle birlikte SEC’in ticaret ve piyasalar bölümüyle bir araya geldiği açıklandı A Nov.

Notun “NYSE Arca, Inc. şirketinin Grayscale Bitcoin Trust (BTC) hisselerini, NYSE Arca Kural 8.201-E kapsamında listelemek ve ticaretini yapmak için önerdiği kural değişikliği” belirtildi.

Bloomberg ETF analisti James Seyffart tarafından paylaşılan dosyada Grayscale, BNY Mellon ile Transfer Acentesi ve Hizmet Sözleşmesi imzaladığını açıkladı. 

Banka, Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) için temsilci olarak hareket edecek, hisselerin ihracını ve itfasını kolaylaştıracak ve hissedar hesaplarını koruyacak. 

21 Kasım tarihli X (Twitter) gönderisinde Seyffart, ticaret ve piyasalar bölümünün, öz denetim yapan bir kuruluş tarafından önerilen kural değişikliğini SEC’e bildirmek amacıyla kullanılan 19b-4 başvurularını onaylamaktan sorumlu olduğunu dile getirdi.

Seyffart, Grayscale’in BNY Mellon ile yaptığı anlaşmanın “muhtemelen her zaman gerekli olacak bir şey” olduğunu ve GBTC’nin yakında dönüştürüleceğinin bir göstergesi olmadığını da sözlerine ekledi. 

Since it feels like everyone is asking. Events of the last few days haven’t changed my & @EricBalchunas’ odds. We can’t go any higher than 90% by Jan 10th. That said, things are continuing to move forward in our view.

— James Seyffart (@JSeyff) November 21, 2023

TF Store Başkanı Nate Geraci ise 22 Kasım tarihli X gönderisinde “Grayscale ile SEC toplantısının en önemli yanı, GBTC dönüşümünün bir ‘listelenme’ olarak anılmasıdır” şeklinde görüş bildirdi ve ekledi:

“Bu, ETF’e dönüşümle ilgili herhangi bir soruna işaret etmiyor.” 

Grayscale diğer ihraççıların spot BTC ETF’lerini piyasaya sürdükleri gün GBTC’yi NYSE Arca’da listeleyebilirse ve ücretler konusunda rekabet etmek için çaba gösterirse, bu ETF kategorisine hakim olma şansına sahip olduğunu söyleyen Geraci, Grayscale’in ilk gün, BlackRock da dahil olmak üzere toplam 20 milyar dolarlık varlıkla piyasalara gireceğini sözlerine ekledi. 

IMO, most substantive aspect of Grayscale’s SEC meeting yesterday (& today’s subsequent 8k filing) is that GBTC “conversion” is being referred to as an “uplisting”…

That doesn’t indicate any issues w/ conversion to ETF (contrary to the below). https://t.co/yAMBOsRlUs pic.twitter.com/nCZ8Z1ndNO

— Nate Geraci (@NateGeraci) November 22, 2023

İlgili: SEC, Grayscale’in Bitcoin ETF başvurusunu yeniden gözden geçirecek

Grayscale, 19 Ekim tarihinde SEC’e GBTC hisselerini NYSE Arca’da GBTC sembolü altında listelemek istediğini gösteren S-3 kayıt beyanını sunmuştu. 

Ekim ayında ABD temyiz mahkemesi, Grayscale’in GBTC’yi spot ETF’e dönüştürme teklifini reddetme kararının yeniden gözden geçirilmesine karar vererek SEC’e bildirimde bulundu.   

Firma, aralarında BlackRock ve Fidelity’nin de bulunduğu, spot Bitcoin ETF’leri için SEC onayını bekleyen büyük varlık yöneticileri arasında yer alıyor.  

Seyffart, “işlerin ilerlemeye devam ettiğini” ve ETF’in 10 Ocak 2024 tarihine kadar onaylanma ihtimalinin yüzde 90 olduğunu savundu. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Grayscale ve SEC, ETF detaylarını görüşmek üzere bir araya geldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!