BTC fiyatı, boğaların müdahale etmesinin ardından yüzde 3 yükseldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, 22 Kasım Wall Street açılışının ardından, haftanın en düşük seviyelerinin yaklaşık 1000 dolar üzerinde işlem gördü.

BTC/USD 1 saatlik grafik. Kaynak: TradingView

Bitcoin, kilit seviyelere saygı duyuyor

Cointelegraph Markets Pro ve TradingView’dan elde edilen veriler, kripto piyasalarının önceki gün yaşanan ani düşüşten sonra toparlanmalarını takip etti. 

Binance’in ABD tarafından 4,3 milyar dolarlık cezaya çarptırılacağı gündem olmaya devam ederken, Bitcoin yatırımcıları önemli fiyat seviyelerini takip etmeyi sürdürdü. 

Daan Crypto Trades, Binance olayının ardından varlığın değerinin 35.600 dolara düşmesine karşın BTC/USD çiftinin iki hafta boyunca işlem aralığını koruduğunu gösterdi. 

“Bu bölgedeki en önemli seviyelerin 35.7K ve 38K olduğu açık.”

BTC/USD aralık (range) grafiği. Kaynak: Daan Crypto Trades/X

35.000 ila 38.000 dolar arasındaki koridor, Bitcoin boğa rallisinin bir sonraki aşamasını bekleyen iyimser piyasa katılımcılarının da ilgisini çekti.

Bunlar arasında, itici bir gücün ortaya çıkmasında önce bazı aralıklı faaliyetler öngören popüler trader ve analist Credible Crypto da vardı.

“Diğerlerinin de işaret ettiği gibi spot prim geri döndü. Bana göre burada kesinlikle bir dip oluşmuyor. Bununla birlikte, yükselişten önce birkaç günlük birikim için burada küçük bir aralık oluşturmamız sebebiyle yükselişin şimdilik 37.000 civarında, aşağı yönlü sınırın ise 35.000 dolar civarında olduğunu düşünüyorum.” dedi.

“Alıntılanan tweet’teki grafiğime göre, bu birikim aşamasının bitiminden ve bir sonraki ivmenin başlangıcından önce 35.500 dolar seviyesindeki en düşük seviyelerin yakalanması bekleniyor.”

BTC/USD likidite verisi. Kaynak: Credible Crypto/X

Binance order book’a eşlik eden bir grafik, muhtemelen en yüksek ve en düşük aralıkları tanımlayan likidite cüzdanlarını gösteriyor.

Bitcoin’e yönelik uzun vadeli yükseliş tahminleriyle tanınan bir başka trader Jelle, yine de alıcıların ilgisinin sağlamlaşması gerektiği konusuna uyardı.

Binance sonrası 4 saatlik grafik hakkında “Hiçbir zaman tek bir dip noktası bile görmemiş olsak da, Bitcoin’in yapacak işleri var” dedi.

“Bu konsolidasyonda ilk kez daha yüksek bir dip seviyesine ulaşmayı başaramadık ve şimdi yine kilit seviyenin altındayız. Boğaların buraya adım atması gerekiyor.”

BTC/USD 4 saatlik grafik. Kaynak: Jelle/X

Jelle, daha uzun dönem için 48.000 dolarlık Bitcoin fiyat hedefiyle fincan ve kulp formasyonundan bir çıkış yakaladı.

#Bitcoin’s cup & handle pattern broke out and pushed straight through the $30k resistance level!

Targets from here are $48,000 and new ATHs https://t.co/VcSfEzGySa pic.twitter.com/XHzeMtuh1z

— Jelle (@CryptoJelleNL) November 22, 2023

Material Indicators da order book değişikliklerine ilişkin son haberinde balina satışlarının hala devam ettiğini öne sürdü. 

Buna rağmen X üzerinden yaptığı açıklamada, likiditenin genel olarak yükseliş işareti olduğuna dikkat çekti. 

Waking up to some interesting activity in the #Bitcoin order book.#FireCharts 2.0 (beta) shows both bids and asks moving up which is a sign of short term bullishness following yesterday’s dip. No real surprise there, but what you can clearly see is different in this chart than… pic.twitter.com/xgJj8AytZe

— Material Indicators (@MI_Algos) November 22, 2023

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BTC fiyatı, boğaların müdahale etmesinin ardından yüzde 3 yükseldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!