Bir Saatte 1 Bitcoin Kazanmak Mümkün Mü: Fırsatçı Bu Taktikle Başardı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir arbitrajcı HTX’in sıcak cüzdanlarında ve HECO Chain köprüsünde yaşanan hack vakasını fırsat bilerek yaptığı alım satımla kısa sürede yaklaşık 1 Bitcoin kazandı.

Bugün HTX ve HECO Cross-chain (çapraz zincir) köprüsünde yaşanan hack olayı piyasada kısa süreli bir şok etkisi yarattı. Saldırı esnasında HBTC (HECO ağında kullanılan BTC) fiyatında yaşanan fiyat dalgalanmasını fırsat bilen bir arbitrajcı, kısa sürede yaptığı birkaç işlem sayesinde yaklaşık 0,83 BTC kar etti.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre HBTC fiyat dalgalanmasını bir alım-satım fırsatı olarak gören anonim kullanıcı, kripto para borsası Binance’den 50.64 WBTC çekti ve bunu 57.51 HBTC’ye dönüştürdü. Bu işlemden kısa süre sonra HBTC fiyatı toparlandı ve bu arbitrajcı elindeki  56,51 HBTC’yi 50,47 WBTC’ye dönüştürerek bu varlığı Binance’e geri çekti.

Fırsatı hızlı değerlendiren kullanıcı yaklaşık 1 saat içerisinde 30 bin dolar civarında kazanç sağlamış oldu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bir Saatte 1 Bitcoin Kazanmak Mümkün Mü: Fırsatçı Bu Taktikle Başardı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!