Analistten Bitcoin ETF’si Yorumu: Piyasa Üstünde Devasa Etkisi Olacak

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa analistleri, spot Bitcoin borsa yatırım fonunun (ETF) piyasayı nasıl etkileyebileceğiyle ilgili fikir yürütmeye devam ediyor.

Pantera Capital yönetici ortağı Dan Morehead’e göre spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının onaylanması, piyasayı Şikago Emtia Borsasının 2017’de vadeli kripto para işlemlerini başlatmasından ya da Coinbase’in 2021’de halka açılmasından çok daha fazla etkileyecek.

Geçmişte yaşanan gelişmelerin kripto paralara duyulan talep üstünde fazla etkisinin olmadığını düşünen Morehead, bunların “dedikoduyu duyunca al, haberi duyunca sat” cinsinden haberler olduğunu söylüyor.

BlackRock tarafından kurulacak bir ETF’nin ise diğerleri gibi olmadığını belirten Morehead, bunun “Bitcoin’e erişim imkanlarını temelden değiştireceğini (ve) devasa bir etkisinin olacağını” söyledi.

Bitcoin fiyatında son iki aydır yaşanan yükselişin ETF beklentisiyle bağlantılı olduğunu düşünen JPMorgan analistleri de benzer görüşler paylaşıyor.

JPMorgan analistleri ayrıca ETF’lerin sektörde rekabet doğurabileceğini düşünüyor. Yeni yatırımcıların Coinbase gibi kripto para borsaları yerine ETF’leri tercih edebileceğini belirten JPMorgan ekibi, “ETF’leri orta vadede Coinbase için bir tehdit olarak görüyoruz.” notunu paylaştı.

 

Analistten Bitcoin ETF’si Yorumu: Piyasa Üstünde Devasa Etkisi Olacak isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analistten Bitcoin ETF’si Yorumu: Piyasa Üstünde Devasa Etkisi Olacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!