Kripto yatırımcıları yeniden DOGE’a yöneldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memecoin’ler parabolik bir hale geldiğinde bu, genellikle piyasanın en yüksek sinyalidir ve yatırımcıların coşkusunun zirveye çıktığını gösterir. Piyasalar, DOGE’un 1 doların peşinden gittiği, SHIB’in yüzde on binlerce kat arttığı ve NFT fiyatlarının altı ila yedi haneli rakamlara ulaştığı 2020-2021 boğa piyasasında da benzer bir spekülatif öfkeye tanık oldu.

DOGE/USDT vs BTC/USDT haftalık grafik. Kaynak: TradingView

Yılda yalnızca yüzde 13,6 oranında artış göstermesine karşın DOGE’un geçtiğimiz ayki yüzde 33,2’lik kazancı, varlığı bazı analistlerin radarına soktu. 

Kripto trader’ı Tony “The Bull”, DOGE fiyatının bir aylık parabolik SAR göstergesine doğru yükseldiğine dikkat çekti ve bu hareketin daha önce yüzde 23.000’lik bir yükselişi takip ettiğini belirtti. 

Teknik analiz kullanan yatırımcılar için parabolik SAR genellikle bir varlıktan gelen “durdurma ve tersine çevirme” sinyallerini belirlemek için kullanılır. Kısacası, bir varlığın mevcut yönünde durabileceği ve trendin tersine dönebileceği fiyat seviyelerini belirlemek için kullanılır.

This dog is ready to bite #Dogecoin tags 1M Parabolic SAR

Last signal produced a $DOGE 23,000% rally pic.twitter.com/ZGr9eFCaea

— Tony “The Bull” (@tonythebullBTC) November 16, 2023

Yatırımcılar ayrıca, DOGE’un Fibonacci seviyelerini de fiyatın orta vadede nereye gidebileceğine dair bir rehber olarak gösterdi. Aylık zaman dilmine göre, 0,618 Fib seviyesindeki 0,12 dolar orta vadeli bir hedef olarak tanımlanırken, 1,618 Fib seviyesi mevcut DOGE swing ticaretinin bitiş noktası olarak 0,23 doları gösteriyor.

DOGE/USDT 1 aylık grafik. Kaynak: TradingView

DOGE açık pozisyonlarının iki ayın en yüksek seviyesine çıkması ve işlem hacminin son altı ayın en yüksek seviyesine ulaşmasıyla birlikte yatırımcıların geçen hafta odaklandığı diğer önemli ölçümler arasında işlem hacimleri ve açık pozisyonlar da yer aldı. 

DOGE işlem hacimleri. Kaynak: Coinglass

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Kripto yatırımcıları yeniden DOGE’a yöneldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!