İflas Eden Kripto Para Şirketinin Yeniden Yapılanma Planları Bir Engelle Karşılaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İflas eden kripto para lending şirketi Celsius’un yeniden yapılanma çalışmalarının önünde bir engel var.

Coindesk’in haberine göre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Celsius’un yeniden yapılanma planlarıyla ilgili daha fazla bilgi almak istiyor.

Düzenleyici kurum, Celsius’un iflas sürecini yöneten komitenin kontrolünde olan mali varlıklarla ilgili hem komiteyle hem Fahrenheit ile sürekli diyalog halinde.

Arrington Capital, U.S. Bitcoin Corp. ve Proof Group’tan oluşan Fahrenheit grubu, Celsius’a ait mali varlıkları kullanarak yeni bir kripto para şirketi kurmak için mayıs ayında mahkemeden onay almıştı.

Konu hakkında konuşan bir isim, “Benim anladığım kadarıyla SEC, bir karara varabilmek için daha fazla bilgi talebinde bulundu. Bence SEC, komiteye bu işletmenin çeşitli unsurlarıyla ilgili neler görmek istediğini söylüyor ve komite şimdi bu bilgiler hakkında ne yapacağına karar vermek zorunda.” dedi.

Fahrenheit, Celsius’un alacaklılarına yaklaşık 2 milyar dolarlık Bitcoin ve Ethereum dağıtıp, kalan varlıkları yeni şirket için sermaye olarak kullanmayı planlıyor. Kurulacak yeni şirket kripto para madenciliğine ve staking’e ağırlık verecek.

SEC ile bir anlaşma sağlanamazsa Celsius’a ait varlıkların tasfiye edilmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İflas Eden Kripto Para Şirketinin Yeniden Yapılanma Planları Bir Engelle Karşılaştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!