PEPE Coin Ekibi Binance’e Yüz Binlerce Dolalık Token Taşıdı: Açıklama Var!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler meme coin projesi Pepe (PEPE) ekibine ait bir cüzdan kripto para borsası Binance’e yüklü miktarda transfer gerçekleştirdi.

Pepe projesinin ekibine ait çoklu imza (multi-sig) cüzdanları kısa süre önce dikkat çeken bir transfere ev sahipliği yaptı. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre söz konusu cüzdan 20 Kasım TSİ 05.30 sularında harekete geçerek kripto para borsası Binance’e 505 bin dolar değerinde 418,4 milyar PEPE gönderdi.

Fakat söz konusu transfer bir sürpriz değildi ve ekip tarafından transfer işlemine paralel olarak bir açıklama yapıldı. Resmi sosyal medya hesabı üzerinden transferin detaylarına yer veren ekip, 418 milyar PEPE’nin Binance Earn programına yatırılacağını ve elde edilen pasif getiri ile ilerleyen günlerde yatırımcıların ödüllendirileceği vurgulandı.

418 milyar PEPE ekip cüzdanından aktarılmak üzere. Bu tokenler Binance Earn’e gönderiliyor ve önümüzdeki aylarda sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşadığımız çeşitli kampanyalar aracılığıyla Binance kullanıcılarına ödüllendirilecek!

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %4,4 yükseliş sergileyen PEPE, yazım esnasında 0,00000120 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
PEPE Coin Ekibi Binance’e Yüz Binlerce Dolalık Token Taşıdı: Açıklama Var!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!