CoinEx Web3’ün Başkentini İstanbul’a Taşıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önde gelen kripto para borası CoinEx, Devconnect kapsamında blockchain temalı kapsamlı bir etkinlik düzenledi.

Dünya çapında blokzincir farkındalığını arttırmaya adanan küresel kripto para borsası CoinEx, Türkiye’deki kripto para ve blokzincir tutkunlarına özel olarak gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekledi. CoinEx Türkiye, Anatolian Blockchain ile birlikte ortak organizatör olarak EthereumDevconnect Haftası’na özel, blokzincir temalı, kapsamlı bir etkinliğe imza attı. Türkiye’deki geniş kullanıcı tabanıyla ve hayran kitlesiyle dikkatleri üzerine çeken borsa daha fazla Türk kullanıcıyı ekosisteme dahil etmek için hız kesmeden çalışmayı sürdürüyor.

18 Kasım’da İstanbul’un kalbi Beyoğlu’da HAN Spaces Piyalepaşa’de gerçekleştirilen etkinlik, sektör tutkunlarını aydınlatan konuşma ve panellere ev sahipliği yapmanın yanı sıra blokzincir, kripto para ve Web3 tutkunlarının bir araya gelerek ağ kurmalarına zemin hazırladı. 100’ü aşkın katılımcı proje sahiplerinden girişimcilere, yatırımcılardan kripto para ekosistemine yön veren isimleri bir araya getiren bu etkinlikte blokzincir teknolojisini, kripto para sektörünü ve Web3’ü tüm ayrıntılarıyla takip eden uzmanlarla tanışma fırsatını yakaladı. Sektörde öncü farklı isimlerin tanışmasına vesile olan etkinlik sektörün ve ekosistemin tüm renkliliğini ortaya çıkardı. Böylelikle gelecekte doğabilecek yeni proje ve girişimlerin fitili ateşlenmiş oldu.

Kripto ve Web3 Hakkında İlham Verici Konuşmalar

Katılımcılar “Bilgilendirici Konuşmalar ve Panel” bölümünde alanında uzman konuşmacıların gitgide büyüyen ve gelişen sektör hakkında bilgiler sunan ilham yüklü konuşmalarını dinleme şansını yakaladı. İlkin, 2023 yılı boyunca popülerliği ve önemi günden güne artan Web3 bu bölümün odak noktası oldu.

Herhangi bir merkez tarafından yönetilmeyen, kullanıcı merkezli yeni bir İnternet yaratmayı hedefleyen Web3’ün merkeziyetsiz finans (DeFi) ile olan ilgisi vurgulandı. Merkeziyetsiz depolama yöntemleri geliştirmeyi ve geleneksel ağ temelli modellerden uzaklaşmayı hedefleyen yeni projeler tanıtıldı. Web3 evrenindeki oyunlar, sosyal topluluklar ele alındı ve en son çıkan Web3 projeleri avantajları ve dezavantajlarıyla tartışıldı. Dahası, NFT, akıllı sözleşmeler, yeni kripto para mevzuatları ve çevre dostu blokzincir teknolojisi gibi sektörün ana konularına da değinildi. Sektörde lider olan uzmanlar dinleyicilere sektörün geldiği en son halin bir panoramasını sunarak zihinlerinde dağınık olan bilgileri toparlamalarını sağladılar. Sektörün yakın ve uzak geleceği hakkında kendi görüş ve tahminlerini paylaşarak dinleyicilerin analiz kabiliyetine katkılarını sundular.

CoinEx Türkiye’de Web3 Ekosisteminin Gelişimini Destekliyor

CoinEx, kuruluşundan bugüne yalnızca kripto varlık alım satımının gerçekleştirildiği bir borsa olarak hizmet vermeyi değil, tüm dünyada büyük bir değişimin öncüsü olmayı hedefliyor. Kripto varlıkların büyük ilgi gördüğü Türkiye gibi bir ülkede de Web3’ün tanınırlığına katkı sağlamak CoinEx’in bu yolculuğundaki bir adım olarak görülmelidir. Çünkü Türkiye, Web3’ün ve ilgili hizmetlerin geliştirilmesinde büyük rol üstlenebilecek bir potansiyele sahip olmakla birlikte özellikle Web3 oyun sektöründe gitgide daha fazla yatırıma ev sahipliği yapıyor. Türk iş dünyası Web3 ekosistemini iyi kavradığı takdirde bu alanda dünyadaki büyük oyunculardan biri olabilir. İlgili alanlardaki fikir önderlerini de bir arayan bu etkinlik aynı zamanda Türkiye’de gerçekleşebilecek yeni Web3 iş birliklerine de zemin hazırlamış oldu.

Etkinlik kapsamında küresel kripto para borsası CoinEx’i tanıtan bir sunum da yapıldı. Sunumu dinleyen katılımcılar CoinEx ile yakından ve kişisel olarak tanışma fırsatını yakaladılar. Katılımcılar CoinEx’in standını ziyaret ederek borsa hakkında daha fazla bilgi edindiler. Ayrıca, ziyaretçilere CoinEx amblemli çeşitli hediyeler de dağıtıldı.

CoinEx Türkiye, Anatolian Blockchain ile ortaklaşa düzenlediği bu etkinliğin Türkiye’de Web3 ekosistemi alanında gerçekleşecek yeniliklerin tohumunu attığını umuyor. “Anatolian Blockchain Ethereum Devconnect Event” adlı bu etkinlikte bir araya gelen katılımcılar arasında kurulan ağın ileride yeni iş birliklerini ve girişimleri doğuracağını umuyoruz. CoinEx şu an olduğu gibi gelecekte de kripto paraların dünya çapında benimsenmesine katkı sağlayacak, Web3 gibi yeni alanları geniş kitlelere ulaştırmaya devam edecektir.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
CoinEx Web3’ün Başkentini İstanbul’a Taşıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!