Milyar Dolarlık Altcoin’de Ani Fiyat Hareketi: Bu Borsada 6 Kat Arttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlk modüler blokzincir olarak öne çıkan Celestia’nın yerel token’ı TIA, kripto para borsası Bitfinex’de ilginç bir fiyat hareketliliğine ev sahipliği yaptı.

Celestia’nın yerel token’ı TIA, kripto para borsası Bitfinex’de beklenmedik bir şekilde 17 Kasım günü TSİ 08.00 sularında 44 dolara yükseldi. TIA saniyeler içerisinde 44 dolara ulaştıktan sonra aynı hızda 6 dolar bandına geri geldi. Aniden yaşanan bu %569’luk hareketin ardından gözler yükselişin sebebine çevrildi.

Kripto para piyasasının uzmanları, bu ani hareketliliği Bitfinex borsasında TIA/USD işlem çiftinin hacim açısından zayıf olmasına bağladı. Düşük hacim ortamlarında balinaların tek seferde yaptığı yüksek hacimli işlemler, fiyatta ani ve geçici dalgalanmalara yol açabiliyor. Zaman zaman yaşanan bu durumların genellikle paritenin genel fiyat hareketine bir etkisi olmuyor.

TIA 44 dolara attığı mumun ardından yaklaşık 2 saat sonra yine ani bir fiyat hareketliliğiyle 17 dolara kadar yükseldi ve saniyeler içerisinde normal fiyatına geri döndü.

TIA kripto para borsası Bitfinex’de 16 Kasım günü listelendi ve o günden bu yana en azından Bitfinex üzerinde çok büyük bir talep görmedi. TIA’nın Bitfinex’de 44 dolara çıktığı esnada diğer borsalardaki fiyatı 6,3 dolar seviyesindeydi.

Güncel verileri ağ aktivitesi durma noktasına gelmesine rağmen yükselişine devam ettiğini gözler önüne sermişti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %14,7 yükseliş sergileyen TIA, yazım esnasında 6,65 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Milyar Dolarlık Altcoin’de Ani Fiyat Hareketi: Bu Borsada 6 Kat Arttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!