Ethereum Spot ETF Başvuruları Ardı Ardına Gelmeye Başladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para dünyasında heyecanlı bir bekleyiş yaşanıyor. Bitcoin Spot ETF başvurularının Amerika Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından onaylanmasını beklerken, Wall Street’in büyük şirketleri Ethereum Spot ETF başvurularını ardı ardına yapmaya başladı. Bu gelişmelerin ardından yatırımcılar, takip edilmesi gereken tarihler konusunda merak içerisine girdi. İşte Ethereum Spot ETF başvurularının takvimi:

Son uluslararası gelişmeler doğrultusunda, dünyanın en büyük varlık yöneticilerinden biri olan Fidelity, Ethereum Spot ETF başvurusunda bulunduğunu duyurdu. Fidelity’nin 4.5 trilyon dolarlık varlığını yönetmesi, bu başvurunun önemini arttırıyor. Ethereum Spot ETF başvurularıyla ilgili olarak SEC tarafından incelenmeyi bekleyen başvuru sayısı ise bu gelişmeyle birlikte yediye yükseldi.

Bloomberg Analistlerinin Tahminleri

Bloomberg analistleri, Bitcoin Spot ETF’lerinin SEC tarafından onaylanması durumunda, Ethereum Spot ETF başvurularının da onaylanma ihtimalinin artacağına inanıyor. Kripto para uzmanı James Seyffart, yaptığı açıklamada, Bitcoin Spot ETF’lerinin 10 Ocak 2024 tarihine kadar %90 oranında onaylanma ihtimalinin olduğunu belirtmişti. Ethereum için ise onay sürecinin 2024 yılının ortalarına kadar uzayabileceği öngörülüyor.

Ethereum Spot ETF Başvurularının Takvimi

Bloomberg analisti James Seyffart, son paylaşımında mevcut Ethereum Spot ETF başvurularının SEC tarafından bir sonraki karar verme tarihlerini ve nihai son karar verme tarihlerini paylaştı. Ancak belirtilmelidir ki, SEC, nihai tarih dışındaki tarihlerde kabul, red veya erteleme kararı verebilir. İşte analistin paylaştığı takvim:

ARK 21Shares Ethereum ETF                      26/12/23            24/5/24

Hashdex Nasdaq Ethereum ETF                17/1/23              30/5/24

Grayscale Ethereum Trust                         6/12/23              18/6/24

Invesco Galaxy Ethereum ETF                   24/12/23            6/7/24

iShares Ethereum Trust                               13/1/24              26/7/24

Bu takvim, yatırımcılar için önemli bir yol haritası niteliğinde. Ancak, SEC’nin takvimde belirtilen tarihlerde kararlarını vermesi kesin olmayabilir. Yatırımcılar ve kripto para topluluğu, bu süreci yakından takip etmeli ve güncel haberleri izlemelidir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Spot ETF Başvuruları Ardı Ardına Gelmeye Başladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!