WisdomTree Bitcoin ETF Başvurusunda Değişikliğe Gitti: Onayı Hızlandıracak Mı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Varlık yönetimi şirketi WisdomTree, “WisdomTree Bitcoin Trust (BTCW)” ETF’i için SEC’ye revize edilmiş başvuru (S-1 dosyası) sundu.

WisdomTree ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) revize edilmiş spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusu sunan varlık yönetim şirketleri arasına katıldı. Konu hakkında açıklamada bulunan Bloomberg’in kıdemli ETF analisti James Seyffart, gelişmeyi olumlu bir adım olarak yorumladı.

Güncellenmiş başvurunun sunulmasının, SEC ve WisdomTree arasındaki görüşmelerin devam ettiği şeklinde nitelendiren Seyffart, bunun sürecin bir parçası olduğunu belirtti:

Bu, WisdomTree’nin hala bir ETF başlatmayı planladığı ve SEC’nin kurumsal finans bölümü ile görüşmelerde olduğu anlamına geliyor. Tüm ihraççıların bir noktada ETF’lerini potansiyel olarak başlatabilmeleri için bunlardan birini dosyalamaları bekleniyordu. Süreçte sadece bir adım. Kritik bir şey yok.

WisdomTree’nin ETF güncellemesi hakkında konuşan bir diğer isim de Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas oldu. Balchunas söz konusu güncellemenin yeteri kadar uzun sürdüğünü belirtirken SEC’nin tüm başvuruların güncellenmesini beklememesi gerektiğini ima etti:

Güncellemeleri çok uzun sürdü. Lütfen bana SEC’nin ikinci tur yorumları yayınlayarak tüm S-1’lerin güncellenmesini beklemeyeceğini söyleyin.

Şirketler tarafından SEC ile orta yol bulmak adına yapılan bu dosyalama değişiklikleri sürecin sağlıklı şekilde devam etmesi noktasına önem arz ediyor. Bu revize işlemlerinin başvurulara gelecek olumlu yanıtı hızlandırabileceği düşünülüyor. SEC henüz hiçbir spot Bitcoin ETF’ini onaylamadığı için ortada örnek teşkil edebilecek bir dosya yok ve şirketlerin süreç içerisinde daha fazla revize işlemi yapması gerekebilir.

Geçtiğimiz süreçte BlackRock, Ark Invest ve Fidelity gibi finans devleri de spot Bitcoin ETF başvurularını güncelleyerek SEC’ye sunmuştu. SEC dir dizi spot Bitcoin ve Ethereum ETF başvurusunu incelemeye devam ediyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
WisdomTree Bitcoin ETF Başvurusunda Değişikliğe Gitti: Onayı Hızlandıracak Mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!