DeFi Takipçilerinin Dikkatine: Gelecek Hafta Airdrop Düzenlenecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeziyetsiz finans (DeFi) alanında önümüzdeki hafta piyasaya 255 milyon adet yeni token girecek.

Oracle ağı Pyth, gelecek hafta uygun kriterleri karşılayan 90.000’den fazla cüzdan için 255 milyon tokenlık airdrop düzenleyecek.

Borsalardan, ticaret firmalarından ve kurumlarından fiyat verisi toplayan Pyth, bunları daha sonra akıllı sözleşmelere aktaracak.

Pyth, en büyük altcoinlerden Chainlink’in rakibi olacak. Pyth, CoinMarketCap gibi veri toplayıcılarını kullanan Chainlink’ten farklı olarak birincil kaynakları kullanıyor.

Airdrop’tan yararlanmak için Pyth’in verilerinden yararlanan merkeziyetsiz uygulamaları kullanmak veya Pyth’in sosyal medya kanalları üzerinden etkileşime geçmek gerekiyor.

Projenin kendi tokenı PYTH’in dolaşımdaki arzı, başlangıç aşamasında 1,5 milyar olacak. Toplam arzın %85’i, 6-42 aylık bir dilime yayılacak şekilde kilitli kalacak.

Kullanıcılar, airdrop kapsamında token almak için 20 Kasım TSİ 17:00’den itibaren başvuruda bulunabilecek. Başvurular 90 gün boyunca açık kalacak.

Defi Llama verilerine göre Chainlink, oracle pazarındaki %44,8’lik payıyla liderliğini sürdürüyor. Pyth’in payı ise %4,79 düzeyinde.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DeFi Takipçilerinin Dikkatine: Gelecek Hafta Airdrop Düzenlenecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!