Solana ile ilgili açıklamalar sonrası yüzde 20 fiyat artışı yaşandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana fiyatı, ARK Invest CEO’su Cathie Wood’un Solana ağının verimliliğini ve maliyet etkinliğini övmesi nedeniyle Solana fiyatı açıklamanın ertesi günü yüzde 17’den fazla artış göstererek yılın en yüksek seviyelerine ulaştı.

Wood, 15 Kasım tarihinde CNBC’ye verdiği röportajda Solana ağını, blokzincir ekosisteminde önemli bir altyapı oyuncusu olarak tanımladı ve mevcut piyasa koşullarında “gerçekten iyi bir iş” çıkardığını ifade etti.

Wood, Solana ağını Ethereum ağından daha hızlı ve daha verimli olması nedeniyle övdü.

“Ether, zamanında Bitcoin’den daha hızlı ve daha ucuzdu. Ether’i bu nedenle benimsedik. Solana ise Ether’den bile daha hızlı ve uygun maliyetli.”

Wood, Ethereum ve Solana’nın blokzincir ekosistemine eklenen önemli parçalar olduğundan bahsetti ve bunları Bitcoin’den daha fazla gerçek dünya uygulamasına sahip, çok önemli altyapı katmanları olarak tanımladı.

Kripto piyasası yükseliş trendindeyken Solana fiyatında yaşanan artış yüzde 197 olarak gerçekleşti ve diğer önemli kripto para birimlerini geride bıraktı. Bitcoin ve Ether ise aynı zaman diliminde sırasıyla yüzde 32 ve yüzde 28 artış gösterdi.

Solana şu anda TradingView verilerine göre 66 doların biraz üzerinde işlem görüyor.

Solana (SOL) geçtiğimiz ay yaklaşık yüzde 200 değer kazandı. Kaynak TradingView  

Yatırımcıların ETF onayı beklentisi nedeniyle piyasa talebinin aşıldığını ve onayı takip eden günlerde hızlı satışların yaşanabileceğini vurguladı. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana ile ilgili açıklamalar sonrası yüzde 20 fiyat artışı yaşandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!