Kripto Para Saklayıcısı Orta Doğu’ya Genişliyor: Tam Hizmet Lisansı Aldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para saklama hizmeti sunan Hex Trust, Dubai’den önemli bir hizmet lisansı almayı başardı.

Hex Trust 15 Kasım tarihli basın açıklamasında, Dubai merkezli düzenleyici kurumdan alınan önemli bir lisansa yer verdi. Açıklamaya göre Hex Trust, Dubai Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu’ndan (VARA) ülkede hizmet verebilmek için kapsamlı bir lisans aldı.

Şirket alınan bu lisans kapsamında kurumsal müşterilere ve sofistike yatırımcılara kripto para saklama hizmetleri sunabilecek.

Bu kapsamlı lisans Hex Trust’ın Dubai’deki ilk adımı değil. Şirket geçtiğimiz şubat ayında Dubai’den Minimum Uygulanabilir Ürün (MVP) operasyonel lisansı için onay almıştı.

Hex Trust’ın MENA bölge direktörü Filippo Buzzi konu hakkında yaptığı basın açıklamasında, atılan bu adımın Orta Doğu’ya açılma planları kapsamında olduğunu belirtti:

Hex Trust Orta Doğu’ya açılma konusunda tamamen kararlı ve bölgedeki ilerici düzenlemeler, misafirperver hükümetler ve gelişen kripto ekosistemi göz önüne alındığında dijital varlık büyümesi için muazzam bir potansiyel görüyor

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Saklayıcısı Orta Doğu’ya Genişliyor: Tam Hizmet Lisansı Aldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!