CoinEx İçerik Üreticisi Programı Multi Milyon Dolarlık Fon ile Başlıyor: Hemen Başvur!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önde gelen kripto para borsası CoinEx, içerik üreticisi programını multi milyon dolarlık fon ile başlattığını duyurdu.

15 Kasım 2023’te, önde gelen küresel kripto para borsası CoinEx, CoinEx İçerik Üreticisi Programı’nı başlattı. Milyon dolarlık bir fonla desteklenen bu program artık Web3 ve blokzincir teknolojisine tutkulu olan tüm içerik üreticilerinin katılımını bekliyor.

CoinEx geçmişte de içerik üreticilerinin kripto ekosisteminde başarılı olmasına yardımcı olmayı amaçlayan girişimlere imza attı. Bu yeni program, CoinEx’in kripto para sektöründen içerik üreticilerini destekleme konusundaki kararlılığını ortaya koyuyor. Mart 2020’de CoinEx, dünyanın dört bir yanından blokzincir ve kriptoya meraklı sosyal medya fenomenlerini işe almak için Elçi Programı’nı başlattı. CoinEx Elçi Programı hızla büyük ilgi gördü ve dünya çapında 3000’den fazla kayda ulaştı.

CoinEx büyümeyi sürdürürken elçiler borsanın markalaşma ve topluluk tanıtım çabalarında önemli bir rol oynuyor. CoinEx’in küresel tanıtımı için ortak hizmet veren Elçiler, davet ettikleri kullanıcıların işlem ücretlerinin %50’sine varan komisyon oranıyla düzenli bir aylık gelirin tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz üç yıldaki iyileştirmeler ve geliştirmeler sayesinde CoinEx Elçi Programı, çok sayıda önde gelen kripto fenomeninin takdirini topladı.

Bu başarıya dayanarak CoinEx, daha fazla iş topluluğunu güçlendirmek ve yeni nesil kripto fenomenlerini teşvik etmek amacıyla CoinEx İçerik Üreticisi Programı’nı başlatmaya karar verdi. Finans ve tanıtım desteği sayesinde bu program, blokzincir ve Web3 konusunda tutkulu olan yeni içerik üreticilerini yetiştirmek ve onları CoinEx’in küresel elçileri olarak hizmet etmeye davet etmek için tasarlandı.

CoinEx İçerik Üreticisi Programı, içerik oluşturmayla yakından ilgilenen ve CoinEx’in marka ahlakını ve değerlerini tanıyan tüm kripto meraklılarını memnuniyetle karşılıyor. Milyonlarca dolarlık finansman, tanıtım desteği, profesyonel video prodüksiyon ekibinin yardımı ve resmi kaynaklar dahil olmak üzere çeşitli destek girişimleri ile bu program, yaratıcıların yaratıcılıklarını sergilemeleri ve yeni nesil olarak ortaya çıkmaları için güçlü bir platform olacak. CoinEx İçerik Üreticisi Programı tarafından desteklenen, dünyanın dört bir yanından içerik üreticileri için yeni büyüme yolları çizebilir ve takipçi tabanlarını kolayca oluşturabilir.

Yeni CoinEx İçerik Üreticisi Programı kapsamında başlatılan açılış serisine genel bakış:

I. İçerik Üreticilerine Yönelik Ayrıcalıklar ve Avantajlar

İçerik üreticileri, programa katıldıktan sonra aşağıdaki ayrıcalıklardan ve avantajlardan yararlanacak:

Mali destek: CoinEx, içerik üreticilere içerik oluşturma ve geliştirme konusunda yardımcı olmak için multi-milyon dolarlık finansman sağlayacaktır.
Tanıtım desteği: Profesyonel bir video prodüksiyon ekibi, içerik üreticilerin sosyal medya platformlarında varlıklarını geliştirmelerini ve özelleştirilmiş tanıtım planlarıyla milyonlarca takipçi çekmelerini kolaylaştıracaktır.
İçerik üreticisi ayrıcalığı: İçerik üreticileri, CoinEx’teki tanıtım etkinliklerine öncelikli erişimden yararlanacak.
Resmi kaynaklar: İçerik üreticileri sektörde ve ötesinde daha fazla tanınacak;
Elçi ayrıcalığı: Program daha yüksek komisyon oranı, aylık ödül havuzu ve daha uzun bir değerlendirme süresi sunar;
Özel hediyeler: Büyük tatillerde yaratıcılar CoinEx’ten özel hediyeler ve ürünler alabilirler.

…. Bunlar CoinEx içerik üreticilerine özel ayrıcalıklardan sadece birkaçı.

II. Başvuru Şartları

Aşağıdaki kriterleri karşılayan tüm kripto kullanıcıları programa başvurabilir ve CoinEx içerik üreticisi olabilir:

Blokzincir ve Web3’e ilgi duymak
Kripto endüstrisine ve topluluk kültürüne aşina ve paylaşmaya meraklı olmak
İçerik oluşturma ve video düzenleme yeteneğine sahip ve TikTok/YouTube/Instagram hesaplarına sahip olmak
CoinEx’in marka değerlerini tanımak, uzun vadede CoinEx ile birlikte büyümeye istekli olmak

III. Başvuru süreci

(https://www.coinex.com/tr/kol) adresinden CoinEx İçerik Üreticisi Programı’na başvurun. CoinEx, tüm başvuruları inceleyecek ve uygun başvuru sahipleriyle iletişime geçecektir.

2023 yılında CoinEx, CoinEx İçerik Üreticisi Programı’nın başlatılmasına ek olarak Piyasa Yapıcı Programını yükseltti ve Global Broker Programını başlattı. Bu çabalar, CoinEx’in ekosistemini genişletme, çeşitli iş topluluklarını kucaklama ve sektördeki ilerlemeyi güçlendirme konusundaki kararlılığını gösteriyor. Bugün CoinEx, 200’den fazla ülke ve bölgede 5 milyondan fazla kullanıcıya kullanımı kolay ürünler ve kusursuz hizmetler sunuyor. CoinEx çeşitli iş topluluklarına açık kaldıkça artan sayıda kripto meraklısı ve yatırımcısı CoinEx’e katılarak kendilerini geliştirebilecek ve kazan-kazan sonuçlarının tadını çıkarabilecek.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
CoinEx İçerik Üreticisi Programı Multi Milyon Dolarlık Fon ile Başlıyor: Hemen Başvur!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!