Tether Yatırımcılara Para Yetiştiremiyor: 1 Ayda 4 Milyarlık USDT Bastı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasındaki yükselişin yarattığı talebe yetişmeye çalışan Tether, son 1 ay içerisinde yüksek miktarda USDT bastı.

Kripto para piyasası özellikle son 1 aylık süreçte kayda değer miktarda yükseldi. Bu yükselişe paralel olarak piyasadaki stablecoin arzı da hareketlendi. Kripto para piyasasının en büyük stablecoin ihraççısı Tether, artan talebe yanıt olarak son 1 ayda 4 milyar USDT bastı.

Basılan 4 milyarlık bu miktar 2023 yılında şimdiye kadar basılan tüm USDT’lerin yaklaşık %18’ini oluşturdu. Uzmanlar artan USDT basımlarını piyasadaki yüksek iştah ve yükselişlerle doğrudan bağlantılı olduğunu belirtti.

Tether CEO’su Paolo Ardoino konu hakkında sosyal medya üzerinden yayınladığı açıklamada, işlemin bir envanter ikmalini temsil ettiğini yani yetkilendirilmiş ancak ihraç edilmemiş olduğunu belirtti. CEO, basılan USDT’lerin gelecekteki ihraç talepleri ve ağ takasları için envanterde tutulacağını dile getirdi:

Bunun yetkilendirilmiş ancak ihraç edilmemiş bir işlem olduğunu, yani bu miktarın gelecek dönem ihraç talepleri ve zincir takasları için envanter olarak kullanılacağını unutmayın.

CoinGecko verilerine göre Tether’in toplam market değeri 87 milyar dolara ulaşmış bulunuyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tether Yatırımcılara Para Yetiştiremiyor: 1 Ayda 4 Milyarlık USDT Bastı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!