Köklü Altcoin’de Büyük Yükseliş: Hafta Sonu Yüzde 115 Arttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para projesi 0x Protocol’ün (ZRX) bir hafta içerisinde %123 artış yaşaması merak uyandırdı. 

Köklü altcoin projesi ZRX, yaklaşık bir haftalık periyotta %123 yükseliş performansı sergiledi. Son verilere göre bu değer artışının büyük bir kısmını son 2 günde yaşayan ZRX, 0,285 dolar seviyelerinden %115 artışla 0,615 dolara erişti.

On-chain analitik platformu Santiment’in 12 Kasım tarihinde paylaştığı verilere göre ZRX, sabırla elinde bulunduran yatırımcıları ödüllendirdi ve yalnızca 2 gün içerisinde 2x yaptı.

Santiment’e göre ayrıca 100 bin doların üzerindeki balina işlemleri de son 1,5 yılın en yüksek seviyesi olan 23’e yükseldi.

Söz konusu balina aktivitesinin ve hacim artışının fiyat yükselişinde önemli bir paya sahip olduğu düşünülüyor.

ZRX’in destek olarak çalışan 0,477 dolar seviyesinin altına düşmemesi durumunda 0,688 dolar seviyelerine kadar ulaşacağı tahmin ediliyor.

CoinGecko verilerine göre 2018 yılında yaşadığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,5 doların %76 altında işlem gören ZRX, yazım esnasında 0,575 dolardan alıcı buluyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Köklü Altcoin’de Büyük Yükseliş: Hafta Sonu Yüzde 115 Arttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!