Coinbase, Bu İki Dev Altcoin İçin Vadeli İşlem Piyasalarını Açıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En büyük kripto para borsalarından Coinbase, vadeli işlem seçeneklerini iki altcoin ile genişletiyor.

Coinbase tarafından yapılan açıklamaya göre borsaya “Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) sürekli vadeli işlem sözleşmeleri” ekleniyor. Bu işlemler Coinbase International Exchange ve Coinbase Advanced üzerindne yapılabilecek.

Yapılan açıklamaya göre likidite kriterlerinin sağlanması halinde SOL-PERP ve AVAX-PERP piyasaları 14 Kasım TSİ 19:00’da açılacak.

Ethereum’un rakipleri olan Solana ve Avalanche, son günlerde en iyi performans gösteren coinler arasında yer aldı. CoinGecko verilerine göre son yedi günde SOL %44,5; AVAX ise %45 değer kazandı.

Vadeli işlem sözleşmeleri, kripto para gibi varlıkları gelecekteki belirli bir zamanda, önceden belirlenmiş bir fiyat üzerinden almak/satmak için yapılan bir anlaşmadır. Bunun özel bir türü olan sürekli sözleşmelerin vade tarihi yoktur.

ABD merkezli kripto borsası Coinbese, ABD dışarısındaki müşterilerine de sürekli vadeli işlem sözleşmesi hizmeti sunmak için Bermuda’dan izin almıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase, Bu İki Dev Altcoin İçin Vadeli İşlem Piyasalarını Açıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!