ARK Invest ve 21Shares iş birliğinde yeni dijital varlık ürünleri yolda

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin destekçisi yatırım uzmanı Cathie Wood tarafından yönetilen yatırım yönetimi firması ARK Invest, yeni bir dijital varlık borsa yatırım fonu (ETF’ler) paketi başlatmak için borsada işlem gören ürün (ETP) sağlayıcısı 21Shares ile iş birliği yaptı. Bu hamle, dijital varlıkları yatırım portföylerine dahil etmek isteyen yatırımcılar için “sağlam bir seçenekler seti” sunmayı amaçlıyor.

The countdown begins: today, 21Shares and ARK Invest announce the upcoming launch the ARK and 21Shares Digital Asset ETF Suite.

The ETF suite uses crypto-specific insights alongside traditional indicators. pic.twitter.com/dkg8aTCtVR

— 21Shares Funds (@21shares_funds) November 8, 2023

Geri sayım başladı: 21Shares ve ARK Invest bugün ARK ve 21Shares Dijital Varlık ETF paketini piyasaya sürüyor

21Shares web sitesine göre şirketler, Bitcoin’e yatırım yaparak “uzun vadeli sermaye takdiri” sağlamak için zincir üzerindeki sinyalleri ve kripto deneyimlerini kullanacak.

Şirketler tarafından yayımlanan izahnamelere göre, beş ürünün önümüzdeki hafta içinde işlem görmeye başlaması planlanıyor. Ayrıca söz konusu ETF’ler Chicago Opsiyon Borsası’nda (CBOE) listelenecek. 

Şirket ayrıca, yatırımcılara doğrudan spot BTC’ye yatırım yapma şansı sunulmayacağının altını çizdi. Sorumluluk reddi metninde şirket, BTC fiyatıyla ilgilenen yatırımcıların diğer yatırım araçlarına yönelmelerini talep etti. 

Bitcoin ve Ethereum vadeli işlemlerinin yanı sıra, ARK 21Shares Blockchain and Digital Economy Innovation ETF adlı bir ürün de blokzincir sektöründeki şirketlerin halka açık hisse senetlerine yatırım yapmak üzere kurgulandı. 21Shares’e göre bu yatırımcıların blokzincir teknolojisinin büyümesinden “bütünsel bir şekilde istifade etme” imkanı sağlıyor. 

Bu arada Bloomberg analistleri, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Bitcoin ETF başvurularını onaylama ihtimali olduğunu düşünüyor. 8 Kasım’da analistler James Seyffart ve Eric Balchunas, SEC’ten onay çıkması durumunda 12 ETF başvurusunun daha kapıda olduğunu yazdı. Ancak analistler bunun sadece bir olasılık olduğunu ve henüz somut bir bulgu olmadığını da vurguluyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ARK Invest ve 21Shares iş birliğinde yeni dijital varlık ürünleri yolda
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!